|
|
#181 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez lay : 28.01.2005 - 14:28 |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Guest
|
siemka kto będzie taki dla mnie milutki i poda mi składniki na tajemnicze zaklęcia bo próbuje i próbuje i gówno mam
na ciasta albo placki tez można
|
|
|
#184 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez lay : 08.07.2005 - 15:04 |
||
|
|
|
|
#185 |
|
Guest
|
GASH LUDZIE, LITOŚCI!
NIKT JESZCZE NIE ODKRYŁ ŻADNEGO DODATKOWEGO ZAKLĘCIA OPRÓCZ BISZKOPTU I NEKTARU! To pisze w niejednym miejscu! Wystarczy poszukać..... No comment.... A to skąd można wziąć jabbłko, banana i cegłe było napisane conajmniej z 10 razy! Trzeba tylko łaskawie ruszyć tyłkiem i zajżeć w różne miejsca! A zresztą i tak te składniki nie są wam do niczego potrzebne, więc po co pytać? |
|
|
#186 |
|
Guest
|
przeciez ktos kiedys napisal ze po bodajże 300 dniach mieszkania w Magic Town dostaje sie nowy składnik z ktorym mozna zrobic jakis czar na porost wlosow czy cos. Wiec nie płaczcie tylko czekajcie
|
|
|
#187 |
|
Guest
|
Acantha-
Jeżeli chodzi ci o ten nowy ''niby smród trolla'' (MuhaHa) który niby ma POJAWIĆ SIĘ Z NIKĄD w ''niby paczce z chlebem'' I ma mieć trupią czachę (MuHAHAHA) To już wyjaśnione jest Nie wiem komu się chce wymyślać takie głupie rzeczy.. Znam opowiedź na wasze pytania! NIE MA nowych składników Poprostu Maxis zrobił kilka wolnych okienek żebyśmy myśleli że są owe czary prawda? ![]() To byłam ja wasza 0Bianka0 |
|
|
#188 | |
|
Guest
|
Cytat:
---------- Jak tak patrzyłam na tytuł tematu i były tajemne zaklecia to mi sie wydaje że tu ciągle o czym innym jest mowa...w regulaminie forum jest taki punkt że trzeba sie trzymac tematu!!!! A tu ciogle o jakiś grzybkach i "daj mi link, daj mi link". Nie że sie wściekam czy co ale ten dział powinien sie nazywać "afera grzybkowo-linkowa"... |
|
|
|
#189 |
|
Guest
|
gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.
Ostatnio edytowane przez Kasia-Barbie : 17.02.2005 - 17:19 |
|
|
#190 | |
|
Guest
|
Cytat:
ale...tego się nigdzie raczej nie wykorzysta. Po prostu sie ma i tyle. Aha, i jeszcze jedno: tym sposobem możesz zdobyć: złote jabłko, czaerwony banan zagłady i ciężka cegła. A innych rzeczy raczej nie...aacha. Jak cie proszą, rzebyś coś innym simom dostarczył, to ci to dają...a ty se to weź x) No, to tyle...____ Linki oddam w dobre ręce... www.livin-it-up.net www.sims.kelsha.net (jest na niej sławny grzybek z forum... )www.wilkaresfunsims.com www.thesims.pl (komu trzeba tłumaczyć )
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|