Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.06.2006, 20:35   #181
Tindómiël
Guest

Domyślnie

Najbardziej podobały mi się zdjęcia, na których Simy kąpią swoich ulubieńców . I scena z parku również fajna. Czekam z niecierpliwością, to bedzie jeden z najfajniejszych dodatków. Bo czym jest nasze życie bez zwierząt?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.06.2006, 09:42   #182
Kati_Simka
Guest

Domyślnie

Nie doszukałam sie żadnuch newsów. A wy?? Jak coś znajdziecie to dajcie znać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2006, 20:49   #183
Angeo
Guest

Domyślnie

Staram się szukać czegoś nowego na temat dodatku :] Jednak mam pytanie... przypuszczalnie. Czy ta gra powinna chodzić płynnie na procesorze AMD Athlon 2500GHz (ustawione obecnie jest 1.47 GHz)
RAM 512, karta graf. GeForce 5200.
Na działanie gry obecnie nie narzekam, ale obawiam się trochę jeśli chodzi o zwierzaki. Może ktoś z was będzie w stanie stwierdzić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2006, 11:21   #184
lili_virgin
Guest

Wink

Ja ale superancko!
Skoro premiera bedzie 1 września to w moim domu ta gra zagości pewnie dopiero koło grudnia. a to dlatego że ta gra sie bardziej rozpowszechni i bedzie ją można ściągać na takich programach jak e-mule czy coś takiego. wteddy bede w istnym raju ale to przesada są dopiero wakacje a to bedzie tak późno masakra! dobra jakoś wytrzymam. zresztą narazie nie mam zainstalowanych żadnych simów ponieważ mało miejsca na kompie ale cóż do tego czasu może zdąće jakiś ram dokupić czy takie inne rzeczy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2006, 19:22   #185
Dancia
Guest

Question Wymagania sprzętowe

Zwierzaki zapowiadają się bardzo ciekawie, też wolałabym żeby wyszły szybciej. Mam pytanie - gdzie mogę znaleźć oficjalne informacje dotyczące wymagań do ZWIERZAKÓW?
Chcę zainwestować w rozbudowę komputera i chciałabym znać przy okazji wymagania nowego dodatku, żeby potem nie narzekać na prędkość gry.

Wszystkim dzieciakom życzę udanych i bezpiecznych wakacji, a sobie zdanej sesji i lekkiej pracy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 15:22   #186
Agita
Guest

Domyślnie

A ja mam, ja mam "nową nowinkę"

"Nadchodzący dodatek The Sims 2: Pets (Zwierzaki) wprowadzi nowy system malowania obrazów przez naszych simów. Będziesz mógł wybrać, jaki obrazek znajdujący się w specjalnym folderze ma zostać namalowany, dzięki czemu twój sim będzie mógł mieć na ścianie twój portret lub unikalny plakat z Chuckiem Norrisem ;-)"

Tekst pochodzi z: http://www.simsy.net/, są tam także dołączone 3 zdjęcia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2006, 16:24   #187
WITAMINKA
Guest

Domyślnie

Ale to nie jest "nowa nowinka", bo raczej już wszyscy o tym wiedzą... od dawna.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2006, 17:46   #188
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał WITAMINKA
Ale to nie jest "nowa nowinka", bo raczej już wszyscy o tym wiedzą... od dawna.
Ale nie było tu umieszczane.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.07.2006, 12:39   #189
WITAMINKA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Agita
Ale nie było tu umieszczane.
Masz rację. Przejrzałam cały temat jeszcze raz i nie zalazłam żadnej wzmianki na ten temat. Tylko zastanawiam się w takim razie, skąd ja o tym wiem???!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.07.2006, 10:35   #190
Agita
Guest

Domyślnie

"Jak podaje serwis Capital Sims już za tydzień firma Electronic Arts oficjalnie potwierdzi prace nad dodatkiem Pets. Dodatkowo już między 12, a 14 lipca ma się odbyć konferencja prasowa, na której zostanie pokazany owy dodatek."

Wiadomość pochodzi ze strony www.simsy.pl i została napisana dzisiaj czyli jescze tydzień oczekiwania przed nami .

Ostatnio edytowane przez Agita : 06.07.2006 - 10:37
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania