|
|
#182 |
|
Guest
|
jak się czyta stare tematy i te niektóre proroctwa to aż mi się śmiać chce
|
|
|
|
#183 |
|
Guest
|
A czy wiecie gdzie jest ukryty dom (a raczej willa) w miejscowości Kwitnące Wzgórza? Ja wiem. Jeśli chcecie się dowiedzieć to piszcie!
|
|
|
|
#184 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#185 |
|
Guest
|
Zobaczyła, że po drugiej stronie rzeki też coś jest widocznie. A to ten dom. Żadne mi odkrycie.
|
|
|
|
#186 |
|
Guest
|
Po zainstalowaniu dodatku The Sims 2(TM) Cztery Pory Roku zostaje dodana nowa okolica - Kwitnące Wzgórza. Ukryta willa znajduje się po drugiej stronie mostu (tam gdzie nie dociera kamera). By ją zobaczyć musisz przesuną maksymalnie obraz w stronę mostu, a następnie tak obrócić obraz kamery, by zobaczyć co jest po drugiej stronie. Właśnie tam znajduje się ukryta willa, do której możesz wprowadzić swoich simów. Wiem, że może to nic specjalnego, ale wszyscy, których znam nie wiedzieli o tym, a ja chcę się podzielić tą informacją z innymi. Pozdro!
|
|
|
|
#187 |
|
Reputacja: 10
|
A ja mam pytanko...Czy w Ts2 cpr są nowe zagdki (tak jak np.z Bellą Ćwir).I Czy jakaś się wyjaśniła
![]() Z góry dzięki ;* |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Guest
|
nie ma, zadna sie nie wyjasnia
|
|
|
|
#189 |
|
Reputacja: 10
|
Szkoda xD
Bardzo dziękuję wszystkim ;* |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Guest
|
a jezeli ma sie pobrane simsy 2 z neta (zeby nie bylo nie mam!ale moj kolega ma i sie chce dowiedziec)to mozna normalnie instalowac dodatki?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|