![]() |
#181 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Uno oh jakiś ty dzielny ! :*
![]() ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
W sumie to jedynie offtop i download jest warty uwagi, reszta zbyt bujna jak dla mnie. Ogólnie ok.
|
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Ok. Tylko ze wszyscy majá jakás obsesje na temat wyszukiwarki Pewnie zaczélo sié tak: jedna osoba, pózniej kilka osób, az wszyscy!!!
Brakuje kolorystyki... ![]() Hmm... Moze opowiecie mi historie tego forum? Kto go zalozyl? Jacy byli najgorsi uzytkownicy? Jaka byla najsmieszniejsza sytauacja? Co jeszcze? Uch, muszé wiedziec, pózno sié tu zajerejsowalam a moglam juz w 2004 choc jeszcze nie znalam w ogóle simsów... Dreamin' Girl...
![]() |
![]() |
#186 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Jasne, że admini też ludzie i pewnie czasami ich ponosi, jak każdego, ale akurat temat, który został zamkniety i usunięte posty był o piractwie, a w regulaminie forum, jest zapis (zresztą często i z lubością przez większość użytkowników cytowany ![]() I coż, jeżeli ktoś chce sobie o nich pogadać to jest takie forum o simsach w internecie, które nie ma tej reguły, a wręcz nawet jest osobny dział dla "piratów: ![]() Nie to żebym kogokolwiek oceniała pod tym względem, bo jestem w stanie zrozumieć, że niektórych najzwyczajniej w świecie nie stać wydać ok. 1000 zł. na serię TS2, ale jeżeli ktoś zostaje członkiem tego forum to jednocześnie akceptuje regulamin i powinien się go trzymać, a jak czasami zdarzy się komuś omsknąć to powinien pogodzić się z usunięciem posta przez admina ![]() I nie sądzę, żeby admini byli przewrażliwieni na swój temat, bo gdzieś kiedyś rzucił mi się w oczy post, że ktoś się przyznał do błędu, a to wymaga wg mnie dużej odwagi (odwaga to kiepskie słowo, ale nie przychodzi mi na myśl żadne inne). Zresztą - sprawdźmy czy są przewrażliwieni ![]() UNO i OAZIS, i TINN , i ROCKET, i NIEPOGODNA są kiepskimi adminami i uważam, że nie znają się na swojej robocie ![]() Jak post zostanie usunięty, tzn, że jednak są przewrażliwieni i boją się "konstruktywnej" krytyki ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 26.09.2008 - 20:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A to przepraszam Grace, bo myślałam, że chodzi o taki temat, w którym ktoś prosił o część plików instalacyjnych gry.
No ale i tak naprawdę nie sądzę, żeby były usuwane posty, które coś zarzucają administratorom tego forum. Chyba, że zarzucanie polega na wyzywaniu i obrażaniu ich. No i nadal jestem zdania, że wszyscy tworzymy to forum i dzięki temu jest fajne, ale ktoś jednak je założył i ma prawo decydować, kto będzie nim zarządzał i usuwał niepotrzebne wg niego wiadomości. Swoją drogą to kto jest założycielem forum i czy się jeszcze tu pojawia? Nie chcę Grace, żebyś moje słowa odebrała jako atak, ale jeżeli komuś się coś nie podoba to zawsze może odejść, założyć własne forum, na którym będą inne reguły. W końcu nikt nikogo tu na siłę nie trzyma. Ostatnie trzy linijki miały być żartem, który rozumiem, Ciebie nie rozśmieszył ![]() A BTW fajny avek masz. Czy to Helena Bonham Carter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
![]()
Forum założył Pushek. W 2007 forum zmieniło właściciela i Pushek już tu chyba nie wchodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
A ja się powtórzę, bardzo lubię to forum z paru względów, panuje tu fajna atmosfera, są tu zazwyczaj normalni ludzie >.< pomijając odrębne przypadki
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: nie poszukujecie może nowych modów, nie żebym coś tam mówił ale moja osoba nadawała by się na to stanowisko ![]() Ostatnio edytowane przez kubuss : 26.09.2008 - 21:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Admin Emeryt
|
![]()
Aż mi się słodko zrobiło. A tak przy okazji NIE NIE szukamy.
Bjork jak śmiesz zamknę cię w lochu o chlebie i wodzie ! xD
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|