![]() |
#182 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze jedno pytanie co do dodatku , nie zrobilem sobie w tworzeniu rodziny dziecka i jeszcze nie robie przez bara bara i mam pytanie, co mozna robic dla dziecka poprzez Dodatek ¦wiateczny? (Chodzi przede wszystkim o prezenty , mikolaja itp
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Widzisz... Jak sz³am po prezent wybraæ na miko³aja (tu: Ts2:N¯) to nie by³o ;(. Pojade jeszcze na ¶wita... jak bêdzie to na 100% kupie, ale jeszcze go nigdzie w media nie widzia³am, a do tesco nie chce jechaæ... Tam jak to¶ zacznie to ogl±daæ to o¿e co¶ popsc ? ..
|
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobiæ wigiliê bo na poprzedniej stronie tego tematu zamie¶ci³em zdiêcie które udowadnia ¿e wigilia jest osobna 2. Jak zrobiæ Miko³aja? Bo upiek³em te ciastka przebra³em sima za Miko³aja i nic nowego siê nie da zrobiæ. Ani klikaj±c dzieckiem na "Miko³aja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Wiêc jak zrobiæ Miko³aja? |
![]() |
![]() |
#186 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Niestety nie masz racji bo to s± osobne ¶wiêta dowody na to masz tu:http://sims.gry-online.pl/articles.p...bbcbadeb34144b
|
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
Poczuj ¶wiêta! Nakryj stó³ ¶wi±teczny,
udekoruj dom Twojego Sima Jemio³±, Poñczochami, ¦niegowymi Ba³wanami, Wieñcami... A mo¿e lapmkami ¶wi±tecznymi? Przebierz siê za ¦wiêtego Miko³aja! Uczestnicz w prawdziwej Wigilii! Nie zapomnij tylko o Sylwestrze, a tymbardziej o wystrza³owych fajerwerkach! Nowe rozszerzenie to nie tylko Wigilia, czy Sylwester, ale Wilekanoc, Chanukah, Kwanzaa i Wszystkich ¦wiêtych. Jeszcze nie mam tej gry ale bede miec 24 grudnia. Czy jest wielkanoc? |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Czy kto¶ w koñcu odpowie na moje pytania??
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Ehh... nie da siê zrobiæ miko³aja. Miko³aj sam przychodzi na pocz±tku imprezy noworocznej (oko³o 20) Edit: Nie ma wielkanocy, nie ma haloween. |
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|