Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 14.12.2005, 15:38   #181
^KaIsHa^
Guest

Domy¶lnie

Ja mieszkamn w Lublinie... Mówicie, ¿e to ma byæ na 17 listka, a jest jush grudzien ! Niestety... ts2:¶wiêta nadal nie ma w sklepach ... O co chodzi ? Niebyt zumia³am niektóre posty...
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 14.12.2005, 16:12   #182
moniak1993
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ ^KaIsHa^
Ja mieszkamn w Lublinie... Mówicie, ¿e to ma byæ na 17 listka, a jest jush grudzien ! Niestety... ts2:¶wiêta nadal nie ma w sklepach ... O co chodzi ? Niebyt zumia³am niektóre posty...
Moze w Twoim miescie w sklepach jeszcze nie dostarczyli? moze idz do Media Marktu,Tescoo albo poprostu zamów przez internet ??
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 14.12.2005, 21:20   #183
Kufel
Guest

Domy¶lnie

Mam jeszcze jedno pytanie co do dodatku , nie zrobilem sobie w tworzeniu rodziny dziecka i jeszcze nie robie przez bara bara i mam pytanie, co mozna robic dla dziecka poprzez Dodatek ¦wiateczny? (Chodzi przede wszystkim o prezenty , mikolaja itp )
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 07:20   #184
^KaIsHa^
Guest

Domy¶lnie

Widzisz... Jak sz³am po prezent wybraæ na miko³aja (tu: Ts2:N¯) to nie by³o ;(. Pojade jeszcze na ¶wita... jak bêdzie to na 100% kupie, ale jeszcze go nigdzie w media nie widzia³am, a do tesco nie chce jechaæ... Tam jak to¶ zacznie to ogl±daæ to o¿e co¶ popsc ? ..
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 09:07   #185
Tomek
Guest

Excl Jak?

Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobiæ wigiliê bo na poprzedniej stronie tego tematu zamie¶ci³em zdiêcie które udowadnia ¿e wigilia jest osobna
2. Jak zrobiæ Miko³aja? Bo upiek³em te ciastka przebra³em sima za Miko³aja i nic nowego siê nie da zrobiæ. Ani klikaj±c dzieckiem na "Miko³aja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Wiêc jak zrobiæ Miko³aja?
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 09:32   #186
moniak1993
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Tomek
Mam 2 Pytania:
1. Jak zrobiæ wigiliê bo na poprzedniej stronie tego tematu zamie¶ci³em zdiêcie które udowadnia ¿e wigilia jest osobna
2. Jak zrobiæ Miko³aja? Bo upiek³em te ciastka przebra³em sima za Miko³aja i nic nowego siê nie da zrobiæ. Ani klikaj±c dzieckiem na "Miko³aja" ani odwrotnie. Ani na dzieciach ani na nastolatkach. Wiêc jak zrobiæ Miko³aja?
Wigilia to impreza noworoczna. Klikasz na telefon domowy i wybierasz opcje =>Urz±dz przyjecie... =>Przyjecie noworoczne. Ta opcja jest dostepna tylko rano i po po³udniu, a po 20.00 ona znika. Jesli chcesz aby do Ciebie przyszed³ Miko³aj to musisz upiec ciastka Sw. Miko³aja. Klikasz na lowdowke i wybierasz "Podaj deser..." a pozniej klikasz "Ciastka Sw. Miko³aja" - musisz kupic fajerwerki,zaprosci gosci,zimne ognie, choinke... i bedziesz mia³ wigilie i sylwester. Pozniej przychodzi Stary rok i Miko³aj... i jest impreza!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 11:08   #187
Tomek
Guest

Domy¶lnie No w³a¶nie nie...

Niestety nie masz racji bo to s± osobne ¶wiêta dowody na to masz tu:http://sims.gry-online.pl/articles.p...bbcbadeb34144b
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 13:29   #188
Agnes
Guest

Domy¶lnie

Poczuj ¶wiêta! Nakryj stó³ ¶wi±teczny,
udekoruj dom Twojego Sima Jemio³±, Poñczochami,
¦niegowymi Ba³wanami, Wieñcami...
A mo¿e lapmkami ¶wi±tecznymi? Przebierz siê za ¦wiêtego Miko³aja! Uczestnicz w prawdziwej Wigilii! Nie zapomnij tylko o Sylwestrze, a tymbardziej o wystrza³owych fajerwerkach! Nowe rozszerzenie to nie tylko Wigilia, czy Sylwester, ale Wilekanoc, Chanukah, Kwanzaa i Wszystkich ¦wiêtych.

Jeszcze nie mam tej gry ale bede miec 24 grudnia. Czy jest wielkanoc?
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 15:05   #189
Tomek
Guest

Question

Czy kto¶ w koñcu odpowie na moje pytania??
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 15.12.2005, 15:35   #190
Vanillienné
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Tomek
Mam 2 Pytania:
1. Wigilia nie jest osobna. Zreszt± to zdjêcie przedstawia po prostu simów wznosz±cych toast O.o
2. Ehh... nie da siê zrobiæ miko³aja. Miko³aj sam przychodzi na pocz±tku imprezy noworocznej (oko³o 20)

Edit: Nie ma wielkanocy, nie ma haloween.
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:06.