![]() |
#182 |
Reputacja: 12
|
![]()
próbowałem, ale wyrzuca mi dziwny komunikat, coś w stylu ze muszę wejść na parcelę, wyjść i wtedy dopiero przenieść ich do skrzyni. Co do wadliwego dodatku, wątpię, grałem tym domkiem już wiele razy i nic nie zmieniałem. Ostatnio tylko pamiętam że śpieszyło mi się żeby zapisać grę, a byłem simką w mieście, szybko wróciłem do domu i zapisałem grę jak tylko pokazał się ekran parceli, ikony budowania i meblowania jeszcze nie były aktywne, czy może przez to mi wyrzucać błąd ? Ewentualnie, jak uratować dom, nie ważne co z rodzina i wgl, ale ten dom :CCCC
![]() |
#183 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ah, tak, ten dziwny komunikat... Z nim nic nie zrobisz
![]() Co do tych nieaktywnych trybów - dziwna sprawa, ale bardzo możliwe! A odzyskać domek możesz w taki sposób: http://thesims2.livejournal.com/6049797.html Od razu mówię, że parcelą, którą chcesz mieć w skrzyni domów jest ten właśnie domek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
dziękuję Liv, domek jest w katalogu, ale jak chcę w nim zamieszkać, to znów "Aplikacja..." no więc mam jakiś wadliwy dodatek, teraz chciałbym się dowiedzieć jak go znaleźć i szybko się go pozbyć ;p
![]() |
#185 |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv... Ratujesz mi życie postem z tą stroną!!! Nie mogę spakować trzech domków, musiałam przywrócić cały cholerny downloads, przy którym gra ładuje się ponad pół godziny...
Ma się rozumieć, że jeśli przeniosę je do paska z domami, w ten sposób, to zachowam w nich dodatki, gdy wywalę te nieszczęsne 17 gb? Coś tam przeczytałam, że raczej tak, ale wolę zapytać ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Dopiero teraz zerkam, eh.
Agapi - hm, skoro w czasie budowania/urządzania nie pojawiła się "aplikacja" to podejrzewam, że wystąpił jakiś konflikt między dodatkami. Najprościej byłoby zburzyć domek, chociaż coś mi się zdaje, że to nie wchodzi w grę ![]() Żeby wyłapać w ogóle wadliwe dodatki powodujące "aplikację...", znam i uważam za sprawdzony sposób tylko ten z dzieleniem Downloads na pół (potem na ćwierć, jedną ósmą itd.) i testowaniem każdej domniemanej wadliwej części. Jak chcesz coś szybszego, musisz się rozejrzeć po tematach ![]() Rudzia - jeśli masz wklejony downloads, to dodatki z domku się pojawią. Jeśli będziesz grać bez dodatków - nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dzisiaj włączyłem normalnie grę i chciałem zrobić coś czego dotąd nie robiłem - zbudować parcelę publiczną. Ustawiłem pustą działkę i w trakcie ładowania wywala mi komunikat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
spróbuj na innej działce czasami są takie "wadliwe"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Reputacja: 10
|
![]()
dobra, wiec moze zaczne od tego, ze mam w ch
![]() otoz, uruchamiam gre, wszystko dobrze, do czasu az chce wejsc w jakas rodzine, tzn, moge wchodzic w rodziny, ktore sama stworze, ale jak juz probuje wejsc w te maxisowe, to wywala mi 'dzialanie programu zostalo zaklocone...' to samo jest, gdy probuje pojechac simami na wakacje, wie ktos moze o co chodzi?
![]() |
#190 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Masz tak tylko w jednym otoczeniu?
Jeśli nie, to znaczy, że z dodatkami jest coś nie tak, a clean installer niestety nie wykrywa wszystkiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|