![]() |
#182 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak dla mnie trójka jest lepsza, ma więcej możliwości i w ogóle grafiką też jest lepsza- nawet dotychczasowe dodatki podobają mi się bardziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak dla mnie simy w The sims 3 są po prostu brzydkie - takie pulpetowate ...
Sims 2 lepsze ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
TS3 jest najlepsze nikt mi nie powie, że jest inaczej. Wp i Kariera przebijają wszystkie dodatki TS2.
|
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
TS3 byłoby świetną grą gdyby nie bugi (z żadną grą nie miałam aż takich problemów>.>) i troszkę taka "naciapana"xD grafa, ale do tego z czasem można się przyzwyczaić.
Ogólnie obydwie wersje mi się podobają chociaż w trójkę już od dawna nie gram, a TS2 nadal tak jak była to na kompie jest, więc myślę że jednak dwójka u mnie prowadzi^^ |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Ciężko powiedzieć. Trójka i jej postęp historii i otwarte otoczenie, oraz dodatki które są czymś nowym i nie odkrytym (na razie) sprawiają, że podoba mi się ta gra. Jednak mam DUŻO zastrzeżeń do niej. Po drugie szybko się zniechęciłem do tej gry. Obecnie w nią gram w celu zapoznania się z dodatkami
![]() TS2... To naprawdę świetna gra i choć nie ma takiego stopnia rozwinięcia jak trójka to i tak świetnie mi się w nią gra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
sims 3 lepsze bo sims 2 szybko sie nudza a w trójce jest samochód,rower,szpital i cale miasto,jest gitara i wogole lepsze opcje np.obciskiwanie gdy ktos ma ceche "swietnie całuje"
zmieniam zdanie-sims 2 plus dodatki! Ostatnio edytowane przez lithium : 02.08.2010 - 13:00 |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie trójka lepsza
Ostatnio edytowane przez Wainwright : 16.08.2010 - 13:33 |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
moim zdaniem dwójka jest lepsza,dobra grafika, jest animacja wsiadania do samochodu,chociaż dużo ekranów wczytywania i mi się trochę tnie
![]() |
#190 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|