![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Na chłopczyka trzeba iść po jabłka i 3 zjeść a reszty to nie wiem. Wyszło gdy chciałem mieć nastrójnik Dobre Jedzenie. A na dziewczynkę chyba 3 banany ale nie wiem.
Ja jak chcę bliźniaki to czytam książki dla mam i zawsze mi się udaje. |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze czytam książki o ciazy i po książkach nigdy nie mam bliźniaków.. tylko po dziecięcym TV
|
![]() |
![]() |
#184 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja teraz kazałam jej przeczytać książkę, ciągle oglądała telewizję dla dzieciaków i w każdym pomieszczeniu stało radyjko i non stop leciały dziecięce piosenki (tak, byłam zdesperowana ;D)
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
A przypomnialo mi się!
To nieprawda ze moga sie rodzic dzieci tylko : chlopiec i chlopiec, dziewczyna i dziewczyna.. Mi sie kiedys urodzila dziewczynka i chlopiec (blizniaki) |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Właśnie gram i mam pytanie, to możliwe żeby simka zaszła w ciążę po bara bara? nie po interakcji postaraj się o dziecko. Zrobili to w windzie a teraz mi wymiotuje ciągle... Czy to możliwe żeby naprawdę wpadła?? Pierwszy raz mam taką sytuację :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że to zwyczajny błąd gry. Też zdarzyło mi się raz, że Simka zaszła w ciążę po "zwykłym" bara-bara. Widocznie trzeba znaleźć inne rozrywki Simom XD
|
![]() |
![]() |
#188 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() trudno ![]() ![]() ![]() dzięki ![]() ![]() edit: to jednak coś z lodówką ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 22.08.2011 - 17:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
W dwójce można ''wyłączyć'' ochronę, czyli nie używać antykoncepcji i możliwe że po zwykłym bara bara Simka zajdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja miałam raz tak, że wampirzyca nie miała nagrody wzmożonej płodności a urodziła bliźniaczki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|