![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eric to mega ciacho. Tylko mam jedno zastrzeżonko, mi osobiście nie podobają się usta.
Kira bardzo ładna. Tylko za duży nos i za wysoko usadowionę końciki ust. Pozatym pięknę oczęta i fryzura. Podoba mi się także kształt twarzy. Taaki delikatny :* A ostatnia fotka, powiem tak "aaaach" xDD Alyssa coś nosek nie tego, ale bardzo ładna ![]() I nadal nie mogę sie podnieść po fakcie iż koniec "Melodii Strachu" ![]() Nirryti nie mam zastrzeżeń. Ładne włoski ![]() Leizer .... ach... Leizer .... Mniaaam, ciasteczko ![]() ![]() Nie powiem, ale ostatnia fota mnie rozwaliła xDD 10/10
![]() |
#182 |
|
![]()
Łojojojojoj, przecudne simy! A prezentacja ma bardzo fajny klimat, jakby średniowiecze z odrobiną magii.
Naprawdę bardzo mi się podobają, a szczególnie Leizar. Co prawda dziewczyna-z-za-trudnym-dla-mnie-do-napisania-imieniem też jest cudna. ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Leizar jest seksowny ale i tak nie pobije Vincenta i Marco
![]()
#185 |
|
![]()
Twoje simsy są boskie wszystkie czy to kobieta czy facet są tacy sexy że szock normalnie^^
#186 |
|
![]()
Po dłuższej przerwie dodaję kolejnego sima.
Tak, tak wiem, że imię się juz powtarza, ale nie miałam pomysłu. Teraz to właściwie tobrze się składa, bo po przeinstalowaniu gry nie mam żadnego innego sima o takim imieniu ![]() Seth(jeden dzień z życia wzięty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#187 |
|
![]()
Świetny, jak zwykle.
![]() Mam małe zastrzeżenie co do ostrości zdjęć, ale to przecież nie Twoja wina. A sim genialny, przystojny, aż ciary mi przechodzą po plecach. ![]() Najfajniej wyszedł na ostatnim zdjęciu, chociaż to z gitarą też jest spoko. |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
On jest zdecydowanie za ładny
![]() im ma mój kolor włosów ^^ podoba mi się, chociaż Vinca nadal jeszcze nikt nie pobił jeśli chodzi o Twoje simy ![]() powinnaś go tutaj pokazać ![]() Dyszka ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|