![]() |
#181 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Pomijam jeden mod, którego usunięcie nic nie dawało i musiałam reinstalować WP, bo się nie włączał, a przy samej podstawie działał i chodził świetnie, mimo, że był niby do WP :/ |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
Usunelam z folderu podstwy bo do WP wogole jeszcze nigdy nic nie wrzucalam i tam nie mam niczego takiego ;-) no coz widocznie albo cos pominelam hmm? albo rzeczywiscie bede musiala jeszcze raz zainstalowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Jestem w Egipcie, siedzę tam 5 dni i nie mogę znaleźć mumiatomium!!! Pisaliście wcześniej, że jest zaznaczone na mapie, ale u mnie nie ma!!!! Czy mógłby mi ktoś opisać gdzie ono się znajduje???
|
![]() |
![]() |
#185 |
Reputacja: 13
|
![]()
@up; to pojawia sie co jakis czas, trzeba czekac albo ew. kupic w sklepie (nie jest w stalej sprzedazy)
![]() |
#186 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
|
![]() Cytat:
![]() ***************** Mam duży ogród z winogronami - tymi z Francji. Mam już ponad 400 zebranych winogron. I tutaj pytanie - Jak zrobić nektar? Czy muszę jechać do Francji?
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
We Francji kupujesz specjalne urządzenie do wytwarzanie nektaru i możesz sobie robić nektar w domu.
Najlepiej od razu kupic kilka, bo czasami wyrabianie trochę trwa i można robić w kilku jednocześnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Najlepiej trzy, bo proces nektaryzacji pierwszego kończy się właśnie około rozpoczęcia trzeciego.
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie..
Otóż moja chcę moją simkę wyswatać z Francuzem, z którym ma dziecko. Tylko, że nie mogę go wprowadzić.. Próbowałam zawierać z nim małżeństwo czy też poprzez 'Zaproponuj wprowadzenie się', ale to nic nie daje. Czy nie można ich wprowadzić, czy to ja mam jakiś błąd? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|