![]() |
#181 |
Reputacja: 11
|
![]()
Filmik rzeczywiście realny i ciekawy, spodobało mi się co w nim zobaczyłam więc na 100% kupię ten dodatek. Fajna nowa poza siedząca.
Mam nadzieję, że te kataklizmy będą się działy po prostu za sprawką wynalazcy - czyli będziemy je mogli wywoływać lub nie jeśli nie zechcemy. A jak straty będa zbyt duże to żeby dało się jakoś zresetować parcelę... Nie wyobrażam sobie ciagłego budowania i naprawiania szkód z moim "talentem" architektonicznym. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 15
|
![]()
Cóż, mam tylko nadzieję, że taki kataklizm będzie rzadkością i zdarzy się raz na 50-te pokolenie, albo i rzadziej, bo tego nie przeżyję (możliwe, że w skrajnej rozpaczy będę biegała po pokoju jak sim uciekający przed meteorytem). Jeśli będzie działo się to częściej, to zejdę pod ziemię, zbuduję sobie (a raczej simom) pokaźną piwnicę, którą zamienię w dobrze funkcjonujący organizm o nazwie dom. U góry zrobię makietę domku i ogród (och, pole do popisu). Ziemia raczej się nie zapali. Pewnie, będę musiała pilnować simów, by się nie rozpierzchły i w każdej chwili będę w stanie zebrać je i "wrzucić" do piwnicy.
Szczerze mówiąc za taki kataklizm to wolałabym już tornado, bardziej realne i pewnie wszystko by wyglądało podobnie, ale ... mam nadzieję, że tornado nie powstanie w żadnym dodatku, bo to byłby koszmar. Drżałabym co chwilę (bo z natury się wszystkim przejmuję, dlatego jeśli mam świadomość że misja w rpgu mi się nie uda, do oddycham z ulgą i podchodzę do niej za jakiś czas) i pewnie w rezultacie przestałabym grać w simy, co byłoby koszmarem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przynajmniej będzie dobre wytłumaczenie dla skał kosmicznych, które to można kolekcjonować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale nie wszystkie znajdywane przez simów skały były meteorytami.
Poza tym nie podoba mi się takie "wytłumaczenie", jeśli twórcy naprawdę chcieli coś z tym zrobić, to mogliby dać chociaż jakiś bonus w związku z tymi meteorytami. Np. znajdujemy taki w ogródku i rekompensuje nam to straty? Chociaż to trochę bez sensu, bo w trójce i tak bardzo szybko można dorobić się fortuny (aż za szybko, a potem nie mam jak tego spożytkować). Jestem głęboko rozżalona tymi meteorytami i chyba się z tym nie pogodzę. W końcu nowe miasteczko jest na terenach podmokłych i osobiście dla mnie przypomina wybrzeże Florydy, czemu nie wymyślili huraganów? To bardziej realistyczne, ale wtedy ... Nie byłoby pożarów ... Uch >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Nie martw sie shiro, słonko! W reklamie wszystko wyglada inaczej, bardziej realistycznie. W grze na pewno nie bedzie tego wszystkiego, stawiam dolary przeciw orzechom...jak to mawiało sie na Dzikim Zachodzie.
A pmysł ze schronem jest po prostu REWELACYJNY! Sama musze go zastosować. Ja tam nie mam nic przeciwko kataklizmom. I tak nie lubię tych trójkowych simów tak bardzo jak dwójkowych czyli mozna im "przykopać"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Guest
|
![]()
trochę nowych zdjęć
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#187 |
Reputacja: 17
|
![]()
Wow! Ilonko, ależ świetne te zdjęcia!
![]() ![]()
![]() |
#188 |
|
![]()
Omg jakie świtaśne figurki *,*. Pralnia widzę że płatna
![]() Ach kiedy on będzie! Chyba nie będę czekać na opinie tylko biegnę do MediaMarktu kupić ;D
![]() |
#189 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja myślę, że płatna pralnia to tylko "publiczna", a jak się w domu kupi pralkę to za darmo, lecz przyjdzie większy rachunek, ale i tak wyjdzie taniej.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 |
|
![]()
Widzę w pralni półścinkę, której można zmieniać tekstury. Do tej pory chyba tego nie było.
No i piękne te moczary ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|