![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kobiecy, tak. Zdecydowanie, tak.
Jego oczy są, hmm kobiece, cała twarz, hmmm kobieca, ale i tak jest niesamowity ![]() A jego oczy oczarowują. Jak dla mnie ma prezencję takiego szczeniaka, który wbił się w skórę aniołka ![]() Jednak jest wyjątkowy, taki dobry (sprawia takie wrażenie, ale tecjniczna strona, też niczego sobie) Wiesz, co? No nie wiesz, bo niby skąd ![]() Masz talent, a twoje twory są specyficzne, ale jednak świetne. Nie mogę się napatrzeć.
![]() |
#182 |
|
![]()
Chase jest fajny. Ma tylko za bardzo widoczne kąciki ust i ja też mam wrażenie, jakby miał na nich szminkę
![]() David średnio mi się podoba. Może przez ten makijaż oczu (wygląda jakby miał zapalenie spojówek ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Ma jakąś dziwną twarz
![]() Taki sobie. |
![]() |
#184 |
|
![]()
Szczere podziękowania.
![]() I tak, moje simy są dziwne, inne, specyficzne, można nazywać je jak się chce. Nie każdemu muszą się one podobać, właśnie dlatego mogę nadać im miano "innych". Na tym to polega. No może nie na tym, ale... No dobra, nie mam pojęcia na czym, ale są inne, bo lubię inności i oryginalność. ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Gdy zobaczyłam, że ostatni post w tym temacie to twój post, wiesz, że się ucieszyłam?
Jakich tworzysz słodkich simów-chłopaków. Słodziak z niego! Trochę kobiecy... No i co! A jaka fajna fryzurka. A simka jest fajna, ale to już wiesz... Niezła sceneria. |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Mmm
![]()
#188 |
|
![]()
Dziękuję serdecznie. :*
I proszę nie zwracać uwagi na ten uśmieszek na drugim zdjęciu. Błąd przy pracy. Sceneria to cmentarz, tak na wszelki wypadek. Można nie zauważyć, więc piszę. Ale raczej to widać. Mam nadzieję. ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
|
![]() Cytat:
Ale się tłumaczysz.... : D Widać, widać. Dobre prezentacje robisz, tak jak simów. |
|
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Super kujonek z tego Rex'a, tylko go wypieścić za te cudne policzki
![]() Simka też bardzo ładna, tworzysz śliczne simy ![]() A ta sceneria na cmentarzu jest wyczesana ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|