|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Foty były w porządku, ale
Mam focha za Beyoncé!!! To miało być torturowanie Dantego a nie mnie o_O I już bym napisał "świetny, wspaniały, cudowny, itd." ale w tej sytuacji... Odcinek był średni. Ocena 8/10 (a miało być nieskończoność) i wybacz za brak emot, ale mam focha o_O |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Czuję pewien niedosyt
.Dziewczyny, co Wy tam za burdel macie na tym planie?! Ogólny chaos ! Rudzielec tylko się wydziera naokoło i pieprzy jak niezdrowa dupa a Vipera obściskuje się po kątach . Teraz się nie dziwię, że chłopaki się na Was wypięli .Dante nadal łazi z tym śladem dłoni na policzku . Jakoś słabo go torturowałam...Umarłam, jak zobaczyłam bluzkę Bubelka , zwłaszcza tył.Rozwalił mnie tekst, że Chrupek jest już wystarczająco kolorowy .Vinc i Marco wrócili - trzeba było im od razu odciąć dopływ kasy .Foch ! Nawet nie chcieli pójść ze mną na głupi spacer! Musiałyście im grozić. Powinni sami błagać o spacer, i nie tylko! Poszli, ale za kasę... Chyba ich też będę musiała potraktować gwoździarką ."To w które miejsce wbić Ci gwoździa najpierw?" - dobre ![]() Wpadłam w oko jedynie Dantemu a tego to tylko rozgnieść jak karalucha! Za jakie grzechy?! Pokarałyście mnie takim insektem .Vipera ma większy arsenał ode mnie .Chcę zdjęcie Fantastycznej Czwórki w komplecie w dużym formacie na tapetę !Trochę mnie mało w sumie(większość jest o Was) i wyszłam na oszołoma , ale odcinek wyszedł fajnie .
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 02.09.2010 - 10:45 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
YEAH! Fan(t)a(s)tyczna Czwórka!
Ich zdjęcie w komplecie wymiata. ^^ Wow, to Vipera TEŻ ma piłę? Niach, niach, konieczne powinna zademonstrować jej uzycie. ![]() Dobrze, że tu weszłam. ^^ Za 2 godziny mam lekcje, więc zacznę je w dobrym humorze. ![]() PS Gdzie można kupic taka COOL koszulke z napisem: "Jestem fanką Libby?!" ![]() A najlepiej: "Jestem obsesyjną fanka Fanatycznej Czwórki!" |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
chrupek ale nikt Cię nie torturował ;O
A z Beyonce to miał być żart no... Libby ja też czuje niedosyt, nie wyszedł mi ten odcinek, za bardzo się śpieszyłam, bo minęło dużo czasu od kiedy cokolwiek tu dodawałam... postaram się jakoś to zrekompensować ![]() ermine koszulkę sama zrobiłam jak chcesz, mogę taką zrobić jaką byś chciała
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 02.09.2010 - 10:47 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
No to mnie powaliłaś. Odcinek świetny, mega odlowtow, jak zawsze.
![]() Znów obsmiałam się jak głupia.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
haahaaahaha! Spadłam z krzesła xD
Leizar słodziaczek ![]() Ej, ta piosenka jest z kościoła tylko słowa pozmieniane Tak kojarzę ![]() Zwałowe i supeerowe ;D
|
|
|
#7 |
|
|
zumzool, Paulasia12 cieszę się, że się wam podobało
![]() a piosenkę wymyślał nasz Bubelek więc do niego pytania skąd jest ![]() chociaż ja osobiście słyszałam jeszcze jedną wersję tego utworu ![]() no i będzie jeszcze jeden odcinek Fanatycznej Czwórki, muszę potorturować kilka osób xD
|
|
|
|
#8 |
|
|
Super! Świetny jest ten odcinek. Masa świetnych zdjęć i śmieszny tekst
![]() Bardzo fajny debiut Bubelka Proponuję założyć fanclub Libby Oczywiście członkowie muszą posiadać takie wypasione koszulki ![]() Wracając do FS - nie rozumem dlaczego Marco i Vincent zostali tak łagodnie potraktowani i w sumie to nawet czekała na nich nagroda - spacer z Libby i Bubelką
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jeszcze jeden? O, o, życie jest piękne! xD
Odcinek mnie zabił i już nie ożyję, tyle mogę powiedzieć. Tekst, zdjęcia. Zdjęcia. I piosenka. ![]() Jeszcze dodam, że w chwili obecnej wyję ze śmiechu i nie zanosi się, żebym szybko przestała. To jest genialne. xDDDD |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mwahahahah xdd
Nie, hymn Fanstastycznej Czwórki wymiata xdd Masakra xdd Hah, dzięki, znów się śmieję ^^ Zdążyłam się już dzisiaj porządnie wkurzyć, niemal rozpłakać, zamilknąć, obrazić się, a teraz znów zaciesz ; D Ale Marco i Vincuś powinni poważniej zostać ukarani za takie zniknięcie <diabelski_śmiech> |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|