![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twoja poprzednia simka była boska (pomijając kształt górnej wargi), ale ten facet (jest gdzieś napisane, jak ma na imię?) średnio mi się podoba. Ma brwi pod nienaturalnym kątem, czoło za wysokie, a podbródek chyba przesadnie trójkątny...
Ale to tylko moje zdanie, najlepiej tylko przejedź po nim wzrokiem nie czytając ![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
@up: dla mnie każdy komentarz jest cenny
![]() imienia nie było nigdzie podanego, tym razem po prostu nie mogłam go napisać ![]() ok, więc przedstawiam wam Juriego ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w miarę z bliska (wybaczcie, zapomniałam o focie twarzy z przodu :/) ![]() sim dedykowany naszej świeżo upieczonej pani magister Libby ![]() gratulacje kochana! ![]()
![]() |
#183 |
Reputacja: 14
|
![]()
Piękna para
![]() Moim zdaniem włosy Juriego trochę nie pasują, ale poza tym jest ok ![]() 8/10 I pozdrowienia dla pani magister Piekielnej Gwoździarki ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Przystojny
![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#185 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
W końcu jest i Juri
![]() Wszystkie zdjęcia mi się podobają, ale przy czwartym umarłam, jak zobaczyłam swoją simkę ![]() ![]() ![]() ![]() Przy 6 to już się zakochałam w Jurim ![]() ![]() ![]() Za to na 7 ujęła mnie poza ![]() Na ostatnim zdjęciu Juri nie wyszedł już tak korzystnie jak na 6. Tutaj ma taką pociągłą twarz a na 6 takie fajne męskie rysy twarzy widać ![]() Na 10 też nieźle wyszedł ![]() ![]() Ciekawa jestem skąd pomysł ze śpiewaniem ![]() Może w końcu się ta simka ustatkuje i przestanie tworzyć harem w Twojej grze ![]() Ależ on się do niej przyssał ![]() Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :*! Zgubiłaś drugi człon tytułu w sumie ![]() ![]() ![]() PS. Ale się rozpisałam ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 30.06.2011 - 11:06 |
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 26
|
![]()
Mnie także się podoba, może tylko fryzurę dałabym inną (nie ja jedna zresztą, jak widzę). No i trochę wygląda na mięśniaka, a ja wolę takich bardziej... zwykłych (OK, jestem dziwna). Ale Sim fajny i prezentacja fajna.
Ja również gratuluję pani magister ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
ok, ok, zmienię ta fryzurę przy najbliższej okazji
![]() bo widzę, że wszystkim nie pasuje ![]() jakby ktoś mógł zaproponować jakąś pasującą to czekam na porady ![]() no i dziękuję za komentarze ![]() no i w sumie fakt, zjadłam drugi człon, powinno być pani magister inżynier ![]() wybacz za to ![]() a co do simki, to również chciałabym, żeby nie tworzyła wokół siebie haremu ![]() ![]() zobaczymy czy nadal go będzie chciała, kiedy się w końcu dowie kim jest xD
![]() |
#188 |
|
![]()
Spoko sim
![]() ![]() Kiedy spojrzałam na ostatnie zdjęcie do głowy przyszło mi tylko: "OMG, co za dzikus!". To poza, czy zaczął się wściekać, że tyle zdjęć mu robisz? ![]() Super skin, płatny był? Ogółem: 9/10. |
![]() |
![]() |
#189 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Tzn. fryzura nawet wygląda, ale tylko na niektórych zdjęciach. Jak znajdę tę fryzurę, o której Ci wspominałam, to dam Ci znać
![]() ![]() ![]() Wybaczam ![]() Czemu byś nie chciała ![]() ![]() ![]() Master of Disaster, dziękuję za gratulacje ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 30.06.2011 - 16:41 |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Cam co do skinu to nie pamiętam, ale jak odpalę simsy to dam znać
![]() Libby zostało jedno ciacho (aktualnie więcej ciach nie posiadam, chyba że najdzie mnie ochota na stworzenie jakiegoś ![]() A ten drugi men to pan z wcześniejszej prezentacji, na razie bezimienny ![]() Ale w F-4 dowiesz się (podobnie jak Twoja simka ![]() ![]() nio dobrze, przedstawię wam teraz sima, który ma już u mnie trzymiesięczny staż, prezentację miałam zrobioną od dawna, ale jakoś nie miałam sposobności wstawić jej na forum ![]() od razu mówię, że preza jest nieskończona, może kiedyś dokończę i przedstawię wam dalszy ciąg w tym temacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|