![]() |
#181 |
Reputacja: 26
|
![]()
No dobra, panie i panowie, mam kolejnego Sima. Stworzyłam go jakiś czas temu, ale jakoś się tak złożyło, że nie miałam dostępu do zdjęć przez jakiś czas... no, to dłuższa historia.
![]() Kuzyn Mai, student. Młody i dość ambitny, ale nie zadufany w sobie. Jego problemem jest to, że zawsze stara się wszystko zrobić jak najlepiej, przez co traci wiele czasu. ![]() Choć nieźle śpiewa, nie planuje kariery muzycznej, bo, jak sam twierdzi, nie jest wystarczająco dobry. ![]() Lubi czasem odprężyć się w ogródku. ![]() Albo, zgodnie z dalekowschodnim zwyczajem, napić się dobrej, zielonej herbaty. |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Wygląda tak prawdziwie! Przypomina takiego nieśmiałego nastolatka. Nie mam żadnych zastrzeżeń, kawał dobrej roboty.
10/10 |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
Masta, pokazywałaś nam go wiesz gdzie ^^
tak jak mówiłem, bardzo fajny i wygląda dość realnie podoba mi się również ubranie (skąd?) oraz prezentacja 10/10
#184 |
|
![]()
Śliczne oczy ^^ Fryzura też super. Nie do końca przekonują mnie nos i usta: nos trochę za szeroki, a usta mają dziwny kształt. Ale ogólnie mi się podoba. Zdjęcia z mikrofonem i z herbatą to dwa mistrzostwa
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Nie podoba mi się jedynie nos. Poza tym jest dość niezły, choć nie w moim stylu
![]() No, ale oceniamy sima, a nie moje upodobania, więc dam 8/10, bo oprócz nosa, coś jeszcze mi w nim zgrzyta ;p
![]() |
#186 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dzięki wszystkim za miłe słowa. Jak już wspominałam, lubię, gdy moi Simowie są w miarę realistyczni, zatem niekoniecznie idealni. Z Tatsuy'i jestem zadowolona, cieszę się, że Wam się podoba. Znów mam dostęp do komputera z Simsami, więc może za jakiś czas pojawi się nowy.
|
![]() |
![]() |
#187 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ale ciachooooo
![]() Faktycznie, nos mógłby być bardziej wysunięty jak na mój gust - czubek wydaje się być za bardzo spłaszczony ![]() Poza tym ślicznie wyszedł na fotkach (już nie mówiąc o tym, że w ogóle do tej króciutkiej prezentacji nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() dycha ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Reputacja: 14
|
![]()
Po prostu genialne xD Wygląda bardzo realistycznie, no i ma jakąś osobowość, a to dużyu plus
![]() Reszta już została powiedziana. Ocena: 10/10. |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
dzizas, po raz kolejny moj post zostal usuniety : |
a napisalam, ze ejst przesliczny i chcialabym go pobrac ;/ @Ilona-odpowiedz znajdziesz w regulaminie forum.Pozdrawiam @ultraviolence: Mefisto, takie sprawy załatwia się przez PW ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 15.02.2012 - 19:09 |
![]() |
#190 |
|
![]()
pamiętam tego sima jeszcze z czasów Żywiołów
![]() jak na faceta z gry wygląda faktycznie bardzo realnie, krótko mówiąc - wyszedł Ci całkiem nieźle, choć nie gustuję w skośnookich przystojniakach ^^
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|