![]() |
#182 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ktoś z was miał jakieś problemy z karierą aktora. Otóż moja simka doszła do 8 poziomu i dalej "klops", przestała chodzić do pracy. Nie wsiada do przyjeżdżającego po nią samochodu, kliknięcie na budynek pracy też nic nie pomaga (akcja znika) , a ona przeskakuje z jednego miejscy w drugie. Jej pragnieniem życiowym jest 10 poziom aktorstwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
polecam ten blog,mozna uzyc translatora,jak ktos nie zna niemieckiego,ale powiem krotko,ze powodem bledow jest najnowsza wersja EDAM http://crinrict.blogspot.com/
Ostatnio edytowane przez Ilona : 12.11.2010 - 17:51 |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
to można go usunąć bez żadnej szkody w simsach?
|
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Ten dodatek sprawia mi dość dużo problemów;
- simom nie spada energia - windy... - przy chodzeniu simy się tną oraz jak przechodzą przez drzwi - jak przychodze do klubów to wogóle nie ma ludzi ;/ Najgorsze są te windy. Jak chciałam zjechać na dół u Gieńka to simy czekały 6 godzin na winde, która i tak nie przyjechała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
dla tych wszystkich,ktorzy maja problemy z windami
potrzebny bedzie hak Master Controller-link w temacie o aktualizacji modow jezeli zatnie sie winda,simy w niej itp. kliknac na winde,a nastepnie NRaas>debugenabler>obtion>Opjects>Force Reset. i teraz powinno byc wszystko dobrze,w przeciwnym razie wejsc w edycji miasta na parcele,po czym wrocic do gry Klaudia nie wiem,bo jeszcze nie probowalam,z tego co wiem to EDAM jest potrzebny do aktualizacji i wysylania na gielde |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
ale ja nie mam oryginalnej wersji,więc mi aktualki z EADM i giełda wymiany niepotrzebne
|
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Ja jestem w tej chwili świeżo po reinstalacji Windowsa. Sprawiał problemy, wlókł się i miał sporo niepotrzebnych programów. Co jakiś czas robię taki reinstal. Ale do rzeczy, skoro mam świeżego Windowsa, to wszelkie błędy, jakie gra będzie miała nie będą wynikały z błędów Windowsa. A skoro ktoś zasugerował, że winny jest EADM, to go nie zainstaluję. Mam wszystkie łaty na dysku, nie muszę instalować tego programu. Nie wiem tylko dlaczego winien miałby być EADM. Ja nie uruchamiam gry launcherem, tylko bezpośrednio plikiem uruchamiającym grę, więc moja gra praktycznie widuje EADM'a tylko podczas ściągania nowych łatek... Nawet tak szczerze, to się zastanawiam czy w ogóle instalować te Simsy. Może sobie od nich trochę odpocznę. Jak wyjdzie nowa łata to sobie pogram, bo na razie, to więcej mam z gry nerwów niż przyjemności. Gratuluje EA Games, jak zwykle przy trójce pokazaliście, na co was stać...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Ma ktoś pomysł co zrobić z tym NRaas?
Zainstalowałem pliki package do mods, plik Resource, plik d3dx9_31.dll w każdym dodatku, wywaliłem inne mody z package (tak że jest tylko NRaas), wersje zmieniane (najnowsza v.17 i v.16) i nie działa! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|