![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja myślę że nie będzie jakiegoś nowego stwora w tym dodatku ponieważ nie był żaden pokazany na thilleze a na innych dodatkach były.Takie np: papierosy nie będą ponieważ twórcy nie chcą ukazywać "zła" w tej grze a owłosienia jak słyszałem będą u mężczyzn nie wiem co jeszcze będzie nowego w tym dodatku jeszcze musimy poczekać na więcej informacij
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Okienko "Co dziś ubrać" można by było wyłączyć w opcjach i byłby spokój
![]() ![]() Jak w Zwierzakach dojdą wilkołaki to się pochlastam :< |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
W Karierze był Simbot. : >
Tutaj obstawiam zombiaka, ew. coś co sim może zbudować, zrobić, stworzyć... |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Ja bym chciała...
Paranormalne: coś a'la ezoteryka i wszystko z parapsychologii i tak jak w Naruto i w innych podobnych zabawa z czakrą. Pokemony też fajnie ![]() Fantastyka: Władca pierścieni (elfy, krasnoludy, czarodzieje), lub nawet takie fajne, niebieskie avatary... Nie no... miasto na wzór tej planety byłoby ładne. Wiem, że to przesada, ale bajecznie by było. Ogólnie chyba nie ma co liczyć na czary w Pokoleniach. Może do tego zrobią osobny dodatek jak w jedynce. Co w tym złego by pomieszać rzeczywistość z fantastyką. Byłyby normalne rodziny i takie bardziej dziwaczne, albo dwa miasta. Simy mogliby podróżować z jednego do drugiego. Miasto takie bardziej czarodziejskie i normalne. Można by nawet zrobić tak by paranormalne istoty nie pojawiałyby się często w świecie zwykłych simów, bo chciałyby się przed nimi ukryć. Wiem cuduję. Zapewne nic takiego nawet się w simach nie pojawi |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bym chciała w tym dodatku:
Magie miasteczko pod laskiem wózki w których można wozic dzieci choroby (to taka romantyczna śmierc brakuje mi jej) więcej interakcji dla zakochanych studia i studniówke tyle by mi wytstarczyło |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Wiem, że raczej nie mam, co liczyć na te wszystkie rzeczy, które wypisałem, ale zawsze można pomarzyć, nie?
Ja tam bym się ucieszył, z większej ilości interakcji domowych. Zazwyczaj moja rodzinka po powrocie z pracy/domu i poprawieniu sobie humoru nie ma nic do roboty. Tak to mogliby chociaż sobie domek posprzątać jakoś ;] Przy okazji stwierdziłem, że podczas tworzenia rodziny powinna być też możliwość ustalenia ich funduszy. Zawsze chciałem sobie zagrać jakimś biedakiem z lodówką i starą wanną (ten z Riverview ma za dużo tych rzeczy), który stopniowo staje się bogaczem. Jednakże wątpię w takie umilenie ze strony EA, więc... Co do golenia nóg. Mogłoby to trwać max. 10 min Simowych. Nie oczekuję nie wiadomo czego od nich. Mi to by bardzo urozmaiciło grę ![]() Potrzebuję jeszcze cechę charakteru "Lubi nagość". Ogólnie rzecz biorąc, polegała by ona na tym, że Sim czasem automatycznie rozbiera się przy innych, a także kąpie się w basenie bez bielizny ![]() To chyba wszystko. Wiem, że mam wygórowane zachcianki, ale taki jestem ;] Nie wierzę jednak w to, że któraś z nich zostanie spełniona... Nie można mieć wszystkiego... |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
Jak chcecie taką fantastykę itd. to wyjdzie 25 marca oddzielnie The sims : Mediewal (Średniowiecze) więc wiecie.W pokoleniach może nawet nie być żadnego mutanta
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Mi również wisi czy będzie zombiak czy coś, bo i tak nie gram simami 'nie-simowymi'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Porando Średniowiecze mi nie podchodzi. Według mnie wieje od niego wiochą. Nie lubię historii, bo wtedy jest mniej opcji. Wolę jak jest wszystko w jednej kupie, a nie jakieś osobne gry. Chimcharo masz w sumie rację, bo często simy nie mają co robić i gra się zdaje nudna. Ustalanie funduszy przy starcie to dobry pomysł. Po co się męczyć z robieniem biedaka, lub arystokraty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|