Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.06.2011, 19:24   #181
Lady88

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Nie, nie mam tego

Jednak to był jeden wielki bug, że nie miałam imprez w pidżamach, reinstalkach simsów pomogła
eh to oznacza, że po zakupie nowego dodatku lepiej od razu przeinstalować, niż instalować dodatek a potem wszystko od nowa wrrr :/
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.06.2011, 19:56   #182
anie_1981

No mi się problemy w grze pojawiły właśnie po reinstalce całej serii. Zamówiłam na Allegro, ale ściągnęłam z neta, żeby zobaczyć ten dodatek. Śmigało pięknie na grze z neta, na oryginalnej są bugi... Śmiesznie, co nie? Pozbędę się tego pakietu za rejestrację gry. Nie jest rewelacyjny, raptem 3 obiekty. A telefon ma problemy, skoro nie pojawia się słuchawka. Jeszcze do pucu sprawdzę, czy jak się pozbędę zastępczej komórki (mam moda zastępującego EA'owski telefon komórkowy), to gra się ciąć przestanie, ale wątpię, by to miało jakiekolwiek znaczenie. Dobrze, że nie gram Bardami, tylko starym zapisem z Sunset, gdzie gram tylko EA'owskimi rodzinami.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 20:31   #183
Meggie

Tak czytam o tych waszych problemach i powiem szczerze, że ja takich nie mam ;p Może dlatego, że gram czysto "maxisowsko", żadnych modów, dodatków z neta, jedynie na kodach na kase i testingu
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 20:39   #184
sebi27

a jak się ożywia zmyślonego przyjaciela na sima to on ma własne cechy charakteru czy można mu wybrac ?
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 21:04   #185
anie_1981

Pozbyłam się tego pakietu za rejestrację pokoleń i jest minimalnie lepiej. W zasadzie to ja bugów jako takich to teraz nie mam. Te znikające talerze z jedzeniem to była wina tych nagród szczęścia, takie te urządzenia do zapisywania potraw. Nie korzystam z nich już i jest OK, pod względem talerzy. W tej chwili mój jedyny błąd to mulenie się gry. Zawsze miałam dużo modów i dodatków z neta, do tej pory grze to nie przeszkadzało. I tak jak pisałam wyżej, pogorszyło się po reinstalacji całej serii...

Sebi, nie wiem jak to jest z tą lalką, ja mam na razie dziecko w wieku pełzającym więc tylko się z tą lalką bawi. Jeszcze się nie zmieniła w WP.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2011, 21:33   #186
triwet89
Guest

a ja mam takie pytanie gram stara rodzinką i jak zapraszam dziewczyne do domu do siebie to nie moge nic zrobić nic a nic klikam na nią i dupa prosze o pomoc włączenie i wyłączenie nic nie dało co zrobić ???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2011, 08:33   #187
Mrufka

Czy grał już ktoś opiekunką i doszedł do końca jej kariery? Nie wiem czy to jakiś błąd gry... ale kiedy pasek piątego levelu doszedł do końca, usłyszałam znaną melodyjkę, ale level nie zmienił się na 6. Pasek jest pusty, jak przy zaczynaniu kolejnego etapu, a ona ciągle jest na piątym Ciekawa jestem czy jest jakaś nagroda za osiągnięcie 10 poziomu... wie ktoś?
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2011, 09:42   #188
molly_k

Fajnie Wam, ze gracie . Mnie po kilku sekundach w trybie życia wywala z gry ;/. A do tego miałam problemy z aktualizacją. To irytujące!
stare 05.06.2011, 09:57   #189
Meggie

molly k - ja miałam taki problem kiedy mój komp już nie dawał technicznie rady z simsami, więc nie chcę krakać, ale może po prostu wymagania gry już przerosły Twój komputer?
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2011, 10:03   #190
Saheli019
Guest

Jej....jak ja się cieszę,że niam żadnych bugów....(tfu żeby nie zapeszyć).

Ponawiam historię WP: gdy Matka rodzi Dziecko pojawia się komunikat,że jakiś tam wujek wysyła temu Dziecku zabawkę. Matka odbiera paczkę i lalka pojawia się w wyposażeniu Dziecka. Gdy Dziecko jest raczkujące musi duuuuuużo bawić się z WP. W kontaktach mozna śledzić przebiek ich przyjażni. Gdy Dziecko dorasta do szkolnego (obojętnie czy za pomoca tortu czy kodem) WP też rosnie i jest w wieku Dziecka. Mogą się bawić,rozmawiać itp. Gdy Dziecko dalej rośnie WP też rośnie. Gdy chcemy żeby nasz WP stał się normalnym simem,musi być Nsajlepszym Przyjacielem naszego Dziecka i wypić eliksir,ktróry trzeba zrobić przy specjalnym stole. Niestety WP ma już cechy nadane przez gre. Zeby zmienić jego wygląd trzeba kliknąćna lustro i szafę. WP jako normalny sim chodzi do szkoły,odrabia lekcje itp. Nie jest on dzieckiem Matki i Ojca tylko współlokatorem,dlatego może wchodzić w bardziej romantyczne relacje z naszym Dzieckiem.Można w każdej chcwili znowu zmienić go w lalakę. Aha,gdy WP jest jeszcze lalką( tzn.gdy nasze Dziecko jest raczkujące) można zmienić mu imie na męskie lub damskie-wtedy zmienia się jego płeć.

To chyba wsio co ja zaobserwowałam. Moje Dziecko jest nastolatkiem dopiero,więć nie wiem co dzieje się dalej w WP.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania