![]() |
#181 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki anie za tego moda.
Cytat:
W MŻ doszła możliwość przesuwania pustych parcel bez wcześniejszego ich kasowania. Szkoda tylko, że nie wymyślili, by można było przesuwać już zabudowane parcele. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
Ej, mi też gra się nie włącza
![]() Wczoraj było ok, a teraz klikam 'Graj!' i pokazuje się klepsydra a gra w ogóle się nie włącza ![]() Pomocy ![]() EDIT: Jednak działa, w avaście! zaznaczyłem opcję 'Praca w tle/Uruchomiona gra pełnoekranowa' i działa ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 02.08.2011 - 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Ja mam antywirusa Avirę i zero problemów, niczego mi nie blokuje. Za to Avast mi kiedyś wpuścił groźnego wirka i od tamtej pory nie mam avasta.
Mi jest trochę smutno, że musiałam się pozbyć starego zapisu z Sunset Valley. Ostatnio tam głównie grałam, no ale przynajmniej wrócę do Bardów. Poszperałam w necie i znalazłam takie fix'y do kilku miast, Sunset Valley i Bridgeport, oraz wszystkie 3 miasta wakacyjne. Podobno lagi w miastach są między innymi z powodu złej mapy komunikacyjnej (routing). Wgrałam poprawki i gra chodzi minimalnie płynniej (testowałam na razie tylko w BP). Szału nie ma, ale przynajmniej trochę mniejsze są przycinki i trochę szybciej ładują się tekstury. Szkoda, że już nie mam zapisu z Sunset, może to by go uratowało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Ja też mam Avirę no i zero problemów a jak miałam avasta to mi wprowadził takiego wirusa co mi zepsuł cały komp mój brat go chciał naprawić ale nie dało się poszlismy do sasiada który jest informatykiem i powiedział nam ze jedynie kupienie nowego komputera bo nie da się naprawić...
No i teraz mam laptopa i juz nigdy nie będę miała Avasta A to ja dziękuje tym akcesoriom bo jak ich nie miałam to mi sie po 3-4 godzinach gra się wyłączała a teraz to nawet po 10 i nic.. Po prostu czad bo teraz nie muszę zapisywać gry co 10-15 minut... |
![]() |
![]() |
#185 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No i oceniłam by te akcesoria 20/20 . - bo poprostu moim zdaniem dzieci znowu zostały pokrzywdzone przez mało ubrań i frzur ![]() 2.Bo oceniałam to tak : 20-1=19 a odkąd mam MŻ.To wszystko mi się ładuje niesamowicie szybko. |
|
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Kto uważa, że post Betty jest bez ładu i składu i go nie rozumie?
![]() Bo ja tak ![]() A co do tematu, to domek na drzewie jest świetny. ![]() I piaskownica ![]()
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Mam te akcesoria od zeszłego czwartku, ale dopiero teraz chce mi się je skomentować.
Jak dla mnie to mało trochę tych obiektów, ciut więcej ubrań niżeli w poprzednich akcesoriach. Myślałem, że będzie więcej tych króliczych dziur, niż powalająca liczba 3. Owszem, są jeszcze nowe budynki takie jak pralnia i takie tam, ale całkowicie nowoczesnego miasta nie urządzimy. W dziuplach podoba mi się to, że są małe i ładne. Co do katalogu kupowania/budowania... Strasznie mało tych rzeczy się zdaje (albo nawet tak jest), ale ogólnie mebelki niczego sobie. Co do graficznych zmian gry, takich jak ekran ładowania, to ładny jest, podoba mi się. Uważam, że można obejść się bez tych akcesorii. W moim rankingu mini-rozszerzeń Miejskie Życie ląduje na 3 miejscu, za Imprezą w Plenerze a przed Szybką Jazdą. Moim zdaniem mniejsza tandeta niż SJ. |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
Gdybym ja robiła ranking moich ulubionych akcesoriów to byłoby tak:
1. Nowoczesny Apartament 2. Impreza w plenerze 3. Miejskie życie 4. Szybka Jazda Waham się trochę, czy IwP nie jest lepsze od NA, ale z obiektów z NA korzystam do tej pory i to się raczej nie zmieni. Ciągle moi ludzie mają sypialnię, łazienkę i sprzęt audio\Video z NA. Z IwP mam za to ciuchy i meble ogrodowe. Miejskie Życie to dobre akcesoria, ale to tylko akcesoria i mam wrażenie, że mają najmniej obiektów. Ale te które są, są ładnie wykonane. Nie zgodzę się z tym, co ktoś napisał, że domek na drzewie jest tandetnie wykonany, nie odbiega od tych z Pokoleń, ale i tak korzystam z domku "klub dzieciaków", bo tam jest fajna zabawa, w piratów. Ta muzyczka mi się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Anie A może ja też ocenie swoje ulubione akcesoria.
1.Nowoczesny Apartament 2.Miejskie Życie 3.Imperza W Plenerze 4.Szybka Jazda. Odkąd mam NA. A mam od premiery, i bardzo często używam tych ubrań i tej mojej ukochanej frzyzury czyli taka krótka okrągła i Różne DVD i Audio itp A MŻ. Co prawda nie mam[JESZCZE]bo przyjdzie jutro ![]() IwP Mam 2 dni po premierze ale zawsze mam ogrody i niektóre ubrania z IwP. A Szybka jazda to okropnoć! A co do MŻ. Urzekła mnie najbardziej recenzja z WS/ i renezja na ramach Onet.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
I tak z tego co ostatnio zauważyłem, reaktywując swoją starą rodzinkę, gdzie Simka jest zawodową fotografką, od instalacji MŻ jak robię zdjęcia aparatem, to zdjęcie się robi, ale potem Simka się zacina i jedyne co pomaga to kod ResetSim. Oby to naprawili, bo ja lubię robić zdjęcia piramidom itd. i mieć ładne obrazy w domu, a tak to kicha :<
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|