![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Filavandrel jest prześliczna. Na ostatnim zdjęciu bardziej przypomina człowieka niż sima. Jedyne co bym zmieniła to dolną wargę wydaje się za gruba, ale poza tym więcej zastrzerzeń nie mam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 11
|
![]() Errin - ciężko mi ocenić tego Sima, bo nie przypadła mi do gustu prezentacja :( Czarnoskóry Sim na czarnym tle to nie jest dobre połączenie, gdyż wszystko się zlewa i bardzo słabo widać szczegóły, tym bardziej, jak skin jest tak ciemny, jak w tym przypadku. Co mogę napisać... Fajny kolor tęczówek, ale niekoniecznie do takiej karnacji, Sim wygląda przez to jak istota nadnaturalna. Podoba mi się też zarost. Autentycznie nie widzę jego fryzury :( Zlewa mi się z czarną kurtką i tłem, szkoda. Po ubraniu stwierdzam, że to kompletnie nie mój styl. Bez oceny.
Daniel - taki do przytulania ;) Ma obłędne usta, nie wiem czemu, ale strasznie kręci mnie taki kształt :P Nos wygląda bardzo naturalnie, ma dobre proporcje, za to wielki plus. Tak naprawdę jedyne, co mi się średnio podoba, to oczy. Nie wiem, albo to wina skinu, albo nałożyłaś mu jakąś dziwną maskę/cień (wybacz, nie wiem, jak to jest w TS3) wokół oczu, a przez to to spojrzenie wygląda na zmęczone, tak, jakby był na ciężkim kacu ;) No ale ok, powiedzmy, ze nadaje mu to naturalności :P Poza tym strasznie mi się podoba. Pierwsze wspólne zdjęcie jest rewelacyjne, zakochałam się w uśmiechu Daniela <3 Chciałabym być w tamtej chwili na miejscu Esme :> 10/10. Esme - jest piękna, cała. Przecudna karnacja, taki ciepły, czekoladowy kolor, aż chciałoby się schrupać. Do tego fajny makijaż. Bez dwóch zdań 10/10. Edit: zapomniałam o Filavandrel :P Najpiękniejsze w niej są usta *.* Jako pierwsze rzucają się w oczy. Bardzo mi się podoba kolor tęczówek, a przy tym makijażu jeszcze bardziej się uwydatnia. Rewelacyjna fryzura. Po prostu Simka jest przeboska... 100/10! Ostatnio edytowane przez Malin : 07.05.2012 - 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
A kto powiedział, że Errin jest człowiekiem?
![]() Dziękuję, cieszę się, że się moja smocza panna podoba. ^^ (Daniel i Esme też.) Dawno, dawno temu... był sobie pewien świat, którego szczegółów już nawet nie pamiętam. W tym świecie było sobie pewne miasteczko, gdzie mieszkała pewna nastoletnia, zakochana w książkach i podobna do tornada wariatka. Na imię miała Meta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Simka bardzo fajna, ciekawe włosy.
Jedynym minusem chyba jest zbyt okrągła twarz ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Simka bardzo ładna. Nie wiem do czego mogę się przyczepić.
Cudowne usta ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Ja tam minusów żadnych nie mam - być może to przez tę szóstkę z matmy
![]() Podoba mi się jej fryz ![]() Co to za skin? 9,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
|
![]() Cytat:
vatri - wydaję mi się, że Filavandrel (przepraszam jesli przekręciłam jej imię) jest twoją najbardziej udaną simką. Nic bym w niej nie zmieniła. Meta za to ma za pyzatą twarz i fioletowe ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Meta nie miała być pięknością, więc tym bardziej cieszą mnie pozytywne komentarze.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim. ![]() Małe zestawienie dotąd przedstawionych simek, które być może pomoże w zdecydowaniu "która jest najlepsza". ![]() Ostatnio edytowane przez vatri : 14.05.2012 - 10:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Reputacja: 11
|
![]() "Każda wariatka ma w głowie kwiatka" - to pierwsze, co mi przyszło do głowy, gdy zobaczyłam Metę
![]() ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|