![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
W tym poradniku na dole, podałam jak czyścić cache gry, służy do tego program Dashboard z mts. W poradniku są nawet obrazki.
http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
A co to w ogóle znaczy ''wyczyścić cechę gry,,?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Nie umiem tłumaczyć... Jak zrobisz wszystko to co jest pod nagłówkiem: "Specjalne info dla użytkowników modów NRaas!", to będziesz miał wyczyszczony cache... Po prostu kasuje się pliki, no a żeby czegoś ważnego nie skasować przypadkiem, to używa się programu Dashboard. Cache jest grze potrzebny, bo wrzuca sobie do niego np. etykietki rzeczy z CAS\tryb budowy\kupowania. Ale jak się tam błąd jakiś wkrada, to lepiej jest te pliki usunąć. Gra je sobie odtworzy, może już bez błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
A co to ''cache,, i które ja mam usunąć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Sorry, ale zaczynasz mnie drażnić... Pisałam o tym i w poprzednim poście i w poradniku.... Nie jestem informatykiem, więc Ci nie strzelę definicji... Przeczytaj poradnik i zrób co jest w nim napisane... I to nie Ty czyścić cache, tylko program, do którego linka masz w poradniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Sorry ale ostrzegałem :>
Zrobię tak jak w poradniku, jeśli nie pomorze to zreinstaluję grę, a jak to nie pomorze to poradzę się jeszcze kogoś. Bo jak zapisy będą się tak usuwać to nie będę miał po co grać w TS3, odinstaluje je i osunę konto z tego forum. Osz, chyba zwariuje jeśli nie pogram sobie w simsy. :x Gdy próbuję otworzyć ten program wyskakuje mi takie coś: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Naruto - wejdź w Moje Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 3 i znajdź pliki z cząstką cache. Każdy z nich usuń (DELETE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
Można i tak. Proponowałam Dashborda, bo on to zrobi za nas, szybko i bez ryzyka, że skasujemy coś ważnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Mam problem!
Niedawno kupiłam sobie the sims 3 zwierzaki.Przez trzy dni grałam bez problemów.Teraz gdy gram co kilka sekund zacinają mi się simsy i zwierzaki. Co dziwne inne rzeczy np. motyle, drzewa i krzewy działają normalnie.Dopóki nie kupiłam tego dodatku nie miałam tego problemu. Nie wiem co jest.Zrobiłam aktualizację i miejsca na dysku mam 45 GB. Proszę pomóżcie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Może to wina jakiegoś moda lub hacka? Ściągasz takie rzeczy? Wywal wszystkie downloady i spróbuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|