![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie, prawie we wszystkich artykułach piszą tylko o magiku, piosenkarzu i DJ, a o akrobacie nic... a przecież EA wyraźnie zapowiedziało akrobatów
![]()
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Nowe informacje o The Sims 3 Zostań Gwiazdą!
W The Sims 3 Zostań Gwiazdą gracze poznają nowe miasto – Starlight Shores, gdzie spełniają się marzenia. Można tam spotkać wielu ambitnych amatorów, z którymi można rywalizować o tytuł megagwiazdy, wybierając karierę Piosenkarza, Magika lub Akrobaty. ![]() Wybierając karierę akrobaty należy szczególnie zwrócać uwagę na wszystkie możliwości zdobycia nowych umiejętności, poznania nowych sztuczek, które wzbogacą występ. Akrobata zaczyna swoją drogę jako mim, prezentując swoje umiejętności na ulicach miasta i zdobywając nowe doświadczenia. W ramach rozwoju staną się dostępne nowe obiekty, stroje i miejsca, w których mogą występować. Jako artysta na średnim poziomie Akrobata może prezentować swoje zdolności podczas przedstawień na żywo – od salt po balansowanie na specjalnej piłce. Kiedy Akrobata Sim zdobędzie wystarczające doświadczenie, otworzą się przed nim możliwości występów przed tłumami, na stadionach i arenach, gdzie będą mogli zaprezentować cały wachlarz swoich sztuczek i umiejętności, na specjalnie zaprojektowanej dla nich scenie. ![]() Źródło:http://www.twojesimy.com/ |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 11
|
![]()
No super już się, doczekać nie mogę tego dodatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Akrobata niespecjalnie mnie zaciekawił. No, ale oczywiście fajnie, że będzie nowe miasto, będzie co odkrywać.
![]()
![]() |
#185 |
|
![]()
A mnie właśnie akrobata bardzo zaciekawił i te zdjęcia są super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Oczywiście kupię ale głównie dla nowych interakcji i obiektów. Dodatek pod względem rozgrywki kojarzy mi się z WP, po wypróbowaniu wszystkich nowych karier i opcji szybko się znudzi, trochę się pobawię a potem wrócę do zwyczajnego trybu grania. Jakoś te wszystkie urozmaicenia nie pasują mi do stonowanego klimatu Sunset Valley, które póki co jest moim ulubionym miastem. Mam nadzieję że nowe otoczenie będzie rozbudowane ale na tyle by gra chodziła płynnie, a nie jak Bridgeport, gdzie dostanie się do klubu trwało kilka simowych godzin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Ja obecnie gram w Bridgeport i tam mi to pasuje do SV też . Ale jak wyjdzie dodatek to pewnie przeniosę rodzinkę do nowego miasta i zobaczę czy mi się, to miasto spodoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
Wcześniej napisałem, że liczę na jakieś restauracje i tego typu parcele publiczne bo mi ich cholernie brakuje. Również lodziarnie czy jakieś cukiernie (tak jak w Sims Randka).
![]() |
#189 |
|
![]()
Jakoś nie bardzo uśmiecha mi się dodatek, którego założeniem jest praktycznie gra jednym simem. Bo nie sądzę, żeby dało się prowadzić równolegle dwie kariery (chodzi mi, że fizycznie, jak ktoś zdolny to podoła
![]() O społeczności już nie wspomnę, bo to dla mnie gówno totalne. Zresztą nie do końca rozumiem jak to ma wyglądać i na czym polegać...
![]() |
#190 |
|
![]()
A mi tam się podoba. W Karierze potrafię pogodzić karierę strażaka i np. detektywa w jednej rodzinie. I to nawet z dziećmi. Chociaż bycie akrobatą, czy magikiem może się znudzić, to i tak chciałabym wypróbować ten dodatek. Absolem - zgadzam się z Tobą, powinny być restauracje i cukiernie. Albo jak w Sims 2 Nocne Życie, gdzie była kręgielnia, różne dyskoteki i można było umówić się na randkę w restauracji.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|