![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Witam, mam pytanie, może głupię, ale je zadam
![]() O co chodzi z tym SimPort'em? Wiem że trzeba się zarejestrować i można wysyłać swoje simy do kogoś innego, ale muszę sie dowiedzieć tego. Nie mam jeszcze gry, więc wiadomo ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
SimsManiak - SimPort polega na wysyłaniu swoich simów do innych uzytkowników lub przyjmowaniu ich. Na przykład wysyłasz akrobatę i decydujesz czy do parku, do klubu czy sali występów (albo jakoś tak) i Twój sim znika na 12 godzin, nie masz nad nim kontroli, tylko po prostu pojawia się u drugiego użytkownika i daje występ. Potem wraca i dostaje odznakę. Nie korzystałam jeszcze z tego, ale próbowałam opracować wszystko i zobaczyć jak to się odbywa.
![]() |
#184 | |
|
![]() Cytat:
W końcu mogę spokojnie grać. Gdzie znajdę konsolę do DJ bo nie zdążyłem jeszcze sprawdzić. Chodzi o konsolę nie do ściągnięcia. Co to jest Festiwal Simowy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
Festiwal Simowy to takie "widowisko" które odbywa się na scenach, i może wziąć udział każdy sim (piosenkarz, magik, akrobata) a "najlepsza" osoba wygrywa jakąś statuetkę albo pieniądze, nie pamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
A to jest jakby w okazjach, czy tylko trzeba być piosenkarzem, magikiem lub akrobatą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Nie wiem czy to pytanie było, ale czy jest jakiś sposób by usunąć niechciane umiejętności?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Reputacja: 11
|
![]()
Można chyba Nrassem Master Controler, ale nie wiem jak bo nie używam ;p
|
![]() |
![]() |