![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jejju, dziękuję wszystkim ^^ Nie wiedziałam, ze się tak spodobają.
Tymczasem przychodzę z nową simką, mam nadzieję, że też się wam spodoba. Od razu przepraszam za wchodzące w twarz i ciuchy włosy na niektórych zdjęciach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Simka ładna, tylko TE OCZY! (już chyba nie muszę tłumaczyć, o co chodzi ;>)
Bardzo mi się podoba jej nos. Szkoda, że nie widać mostka, ale i tak wydaje mi się trochę za wąski. Ładnie jej w tej fryzurze (przy okazji, mogłabyś mi podesłać do niej linka?). 9,5/10 Jednak z przykrością muszę zauważyć, za co od razu przepraszam, że Twoje simki wydają mi się takie same. W innej oprawie, tu inna masa nosa, tu inne zakrzywienie ust, ale generalnie żadna niczym się spośród innych nie wyróżnia. Choć bardzo spodobały mi się wampirki, miały w sobie coś nietypowego. Może tylko ja tak myślę, może mam zbyt wygórowane wymagania, ale ja w każdym simie szukam czegoś dziwnego, niespotykanego. Mogły to być ostre słowa, zgoda, ale to w sumie tylko moje przemyślenia. Mam inny gust niż większość ludzi. Jeszcze raz przepraszam, nie chciałam być złośliwa, czy co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Reputacja: 11
|
![]()
Rzooooono
![]() Ta simka jest jedną z Twoich najlepszych, śliczną ma fryzurkę, prezentacja wspaniałaa :3 10/10 *.*
![]() |
#185 |
|
![]()
Letown - możliwe. Za każdym razem nos, oczy, usta wychodzą mi podobnie, jak próbuję zrobić inny kształt np. nosa, to mi nie wychodzi. Nie wiem, jakoś tak już się przyzwyczaiłam. Staram się jakoś to zmienić, noale... Różnie to się kończy. Co do fryzury to właśnie nie pamiętam skąd ją pobrałam. A właśnie też jej szukam.
Fallen - dziemki :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
fajna simka. ma ładny strój. też odnoszę wrażenie, że twoje simki są do siebie podobne. spróbuj eksperymentować, może wyjdzie coś fajnego. mimo wszystko simka śliczna, nie podoba mi się fryzura,w ogóle nie przepadam za grzywką. ale i tak daję 10/10
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Dzięki za wszystkie komentarze ^^
Nowa simka, z dedykacją dla Robaczka :3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Reputacja: 12
|
![]()
Po pierwsze.. Dzięki ca dedykację :3 Mimo, że widziałem ją wcześniej to wywołała na mnie ogroooomne wrażenie. Uwielbiam simki, które noszą włosy spięte w koka. Nie jestem jakimś specem od simów, ale ta spódnica (chyba tak. Spódnica, nie?) jest świetna
![]() Ocena 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Jak dla mnie simka jest cudowna, w końcu nie jest podobna do poprzednich. Włosy spięte w koka idealnie jej pasują, lubię takie. Ubranie fajnie dopasowane, jak ulał.
![]() |
#190 |
Reputacja: 14
|
![]()
Łoj dawno mnie tu nie było ;(
Simka ładna tylko nie za bardzo podoba mi się kolor sukienki... Jeśli chodzi o wszystko inne to bardzo ładna ![]() Czekam na następnych twoich simów lub simki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|