|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobrze, że miałaś wszystkich zapisanych! Nie mogę się doczekać kiedy coś wstawisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Ok, troche zdjec nazbieralam, mam tez kilka zaleglych zapisanych w imguru, wiec do dziela
![]() Rodzina Hiwatari / Dracule ciag dalszy < Zalegle zdjecia jeszcze u Hiwatarich > Tadam! Kai w mundurze pedzi szybko do pracy ![]() ![]() A tymczasem Rex wyprowadza pania na spacer xD ![]() Venessa uwielbiala swojego wilczura, zabawy nie bylo konca w parku... ![]() Praca, pracą, ale obowiazki domowe tez sa - np. uczenie dzieciaczkow mowic ;] ![]() Venessa stanowczo odmawia jedzenia sushi xD wole cos smazonego na patelni hehe ![]() "A moze tak zobacze UFO?.."....taaa, ale nie za dnia xd ![]() No i trojaczki urosly na dzieciarnie szkolna z kupa zadan do odrabiania... Rossie ![]() ![]() Diva ![]() ![]() I Kuroko ![]() ![]() Charlie byl najlepszym przyjacielem Kuroko, gdyz chlopiec byl bardzo niesmialy i zamkniety w sobie. ![]() Rossie tez nie chciala byc gorsza i dostala swinke morska Kuku. ![]() Diva zas nie byla zainteresowana zwierzetami - wolala malowac ;] ![]() Dziewczynki i wsolna zabawa w piaskownicy. ![]() ......No i minelo kilka dobrych lat w Sunset Valley........ Kate, zenska zalozycielka Draculow zmienila sie wdumna staruszke pelna elegencji i wdzieku. ![]() Zas Mihawk....ehmm! Stal sie zgrzybialym dziadkiem, marudzacym na wszystko wokolo z powodu strzelajacych co chwila kosci ![]() ![]() Po kilku latach rodzina przeprowadzila sie do starej posiadlosci nalezacej do rodziny Mihawka... "....oj chlopcy, tak bardzo tesknimy za wami, mam nadzieje, ze jestescie grzeczni i dobrze sie sprawujecie w colledge'u....pamietam Tony pilnuj Kise, bo mu tylko glupoty w glowie, duzo pijcie, dbajcie o zeby...czekamy na wasz przyjazd, tylko dajcie znac i bez zadnych numerow!...to papa skarbie" - i Helena rozlaczyla sie. ![]() Po chwili do drzwi zadzwonil dzwonek....Sutton i Malana przyszly w odwiedziny - kobiety dobrze sie juz znaly od dluzszego czasu i chetnie plotkowaly i rozmawialy. ![]() "Dzien dobry pani Dracule, co tam u rodziny?..." - rozmawialy dziewczeta z Helena. "A dobrze, wlasnie rozmawialam z Tonym...jak wy szybko rosniecie, moi synowie nie sa juz malolatami tylko doroslymi mezczyznami, a wy moje drogie wyroslyscie na piekne mlode kobiety..."... Oczywiscie gawedzenie nie mialo konca i po kawie Sutton i Malana poszly do miasta na zakupy. ![]() W pobliskiej knajpce dziewczyny wspominaly stare dobre czasy... "Kurcze, ale sie porobilo Malana...ten dokuczajacy Tony pnie sie w gore niczym ping-pong...chyba go nie docenialam..." - marudzila jak zawsze Sutton "...lepiej sie przyznaj, ze za nim tesknisz...zreszta obiecalysmy sobie cos, jak tylko wroca prawda?" - ciagnela Malana. "Taak...wiem o tym, ale nie wiem sama co zrobie...minelo wkoncu kilka lat, mogli sie zmienic, mogli zapomniec...." - mruczala juz ciszej pod nosem Sutton. "No wez przestan! Gadalam przeciez z Kise na chacie, pamietaja o nas, nawet jesli w to watpisz, Tony tez!...lepiej mysl jak mu to powiesz jak wroci...." - mowila powaznie Malana do przyjaciolki. "Mhm...obie mamy problem, ech..." - i obie zamilkly... ![]() ![]() Zmartwione lekko pewnymi sprawami dziewczeta postanowily sie rozluznic i pstrykly sobie smieszne fotki.. ![]() ...pograly sobie w gry.. ![]() ...i pospiewaly sobie karaoke ![]() ![]() Oczywiscie predzej Sutton musiala jakos "wyprosic" poprzednia simke co spiewala i zaczela odwalac jakies cuda szalone pozycje xd ![]() Helena miala teraz mnostwo czasu dla siebie, gdy nie musiala tak jak kiedys pilnowac zbyt wyluzowanego Kise i wysluchiwac nauczycielek Tony'ego, ze ten wie wiecej niz one i tego wcale nie ukrywal... ![]() William takze mial pelno wolnego czasu, pogryal sobie codziennie na swoim wielkim pianinie.. ![]() ..probowal zbudowac wehikul czasu... ![]() ...a takze zajmowal sie nieruchomosciami w miescie. ![]() Wieczorne romantyczne lowienie ryb we dwoje xD ![]() Ktoregos ranka Helena postanowila zmienic fryzure, gdyz jak uwazala, ta ja postarzala... ![]() Zapomnialabym o wyrosnietej Ginny! Oto ona jako nastolatka ![]() ![]() Z charakteru - dobra, romantyczka, lubi slodkie rzeczy, zwlaszcza male kotki i wszystko co puchate i miekkie xd ![]() Nastolatka nie miala problemow z nauka <jak wszyscy kurde w rodzinie QQ> wiec mogla sobie pozwolic na wiele relaksu... ![]() Helena szukala nowych rzeczy do nauki...teraz padlo na gotowanie, chociaz spozywaja tylko sok plazmowy... ![]() Jak to rodzinne u Draculow, Ginny byla swietna malarka. ![]() A tutaj w swojej sweetasnej pidzamie xd ![]() A wieczorami zamiast spac.....chatuje z Gaara! Sporo lat minelo od jego przeprowadzki, ale okazuje sie, ze Gaara wraca. Dziewczyna nie moze sie doczekac, az znow go zobaczy... ![]() Duch zstapil na ziemie Draculow buuuuuuuuu! Przepowiednia jak z Matrixa ;p ![]() Dzien za dniem plynie i plynie, az do dnia kiedy ma sie wszystko wywroci do gory nogami... ![]() CDN ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Jest pięknie cudownie.
malana moja śliczna, ładna dupcia się z niej zrobiła JACHCEMOJEGOKISAA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Reputacja: 11
|
![]()
no historia bardzo ciekawa czekam na część dalszą
![]()
![]() |
#188 |
|
![]()
Aa dawaj więcej! I Kise i Tony'ego!! AAAAAA!! Jezu, ale ci ślicznie dzieciaczki wyszły^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Jesteś tak okrutna, że normalnie nie mogę.. Jak można tak przerwać!
Kocham Twoją rodzinę ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|