![]() |
#181 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mroczny Kosiarz się chyba na ciebie uwziął..
Najpierw Patrick, po nim Denim, później Patrick został duchem, by w końcu i tak poleźć w zaświaty ;/ Poza tym twoje simy są strasznie zbuntowane, tyle rzeczy robią bez twojej ingerencji ![]() 100 lat młodej parze! ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzikusyyyyy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Dobry dzień!
![]() Z góry chciałabym przeprosić za ostatni brak aktywności w wątku. Otóż, teraz Herba musi się tłumaczyć, czemu nie ma Dzikusów! Otóż tłumaczę punktami, żeby było nieco schludnie. - Nie mam zdjęć. Komp postanowił mi się porządnie zemścić i zjadł mi WSZYSTKIE screeny. Niestety, nie udało mi się ich uratować, bo perfidny komputerek mi się wyłączał. A zdjęć miałam narobionych z ponad 200 .__. - Straciłam save'a. Zbugowanie save'a Dzikusów było kolejnym punktem zemsty komputera na mnie. Był taki piękny, słoneczny dzień, Herba pełna radości postanowiła troszkę pograć w simsy, i nagle wchodzi do Julki i Luke'a, i TA BUM TSS- bugi po cholerę, że tak brzydko napiszę. Niestety, robiłam wszystko, co w mojej mocy, nic nie pomogło. Musiałam z wielkim bólem usunąć save'a. :c - Czy będzie nowa rodzina? Owszem, będzie. Teraz mam 2 miesiące luzu i grania w simsy, zanim zawita mnie w szerokich ramionach gimnazjum. Pierwszy odcinek pojawi się może w czwartek lub piątek, płytka od podstawki pierw pocztą musi przyjść, bo tak się pakowałam, że nie wzięłam płyty, a pudełko mam. XD No i tyle chyba, co miałam wam do przekazania. Życzę wam ciepłych, miłych i wiadomo, bezpiecznych wakacji. ![]()
![]() |
#184 |
|
![]()
Jak miło, że wrócisz.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Rozwaliłaś mnie tym
![]() Szkoda Dzikusów, ale cóż można poradzić... Dużo weny ci życzę, czekam na Twoją nową rodzinę ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzikusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zniknęły...... trzeba, trzeba płakać.
![]() Życzę weny......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Nie no ja się buntuję jak już dochodzę do samego końca okazuje się, że to koniec
![]() Hm dziś jest czwartek słońce, czyli liczę na cud, że dziś coś naskrobiesz bo wychodzi ci to bardzo dobrze. Przyjemnie i lekko to się czyta, tak trzymaj! ![]()
![]() |
#188 |
|
![]()
Chciałabym przeprosić za brak jakiegokolwiek śladu w tym wątku. Płyta się nie znalazła, ale uratowała mnie przyjaciółka, która wypożyczy mi podstawę i będę mogła sobie już simsować na laptopie ^^ Postaram się coś tam dodać z komputera, bo póki co, jest niewyniesiony. Tak więc w sobotę 31.08 pojawi się może nowa rodzinka, nie, że powtórka Julki. Noł noł noł noł. Herba ma za niedługo NZTŚ dostać i będzie gites. :3 Ale dziś dam coś może, nawet nudnego. Pozdrawiam, i miłego dnia. < 3
![]() |
#189 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zielona Herbatko.... Wreszcie!
![]() Wreszcie odcinek, ale czemu ma być nudny..........? Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 30.08.2013 - 08:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Wcięło moje dzikusy
![]() pozostaje mi czekać na nową rodzinkę... |
![]() |
![]() |
![]() |