|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do tej przynęty, czy próbowałaś łowić rybę wampirzą na czosnek we wszystkich bajorkach? Bo jeśli nie, to być może tam gdzie akurat próbujesz łowić ta ryba po prostu nie występuje. Myślę, że nie ma znaczenia, czy czosnek jest z własnej hodowli czy ze sklepu.
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
No właśnie tam gdzie chciałam łowić tą rybę była właśnie, bo specjalnie sprawdzałam jakie tam są ryby, chyba jakiś bug, bo w innej rodzinie tego problemu nie mam... ehhh
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Agnieszka nauczyć sie na co bierze ryba wampirza, sprawdz wode w ktorych miejcach bierze ona. Jak juz wyruszysz lowic rybe te wez czosnek do swojego bagażu( muszisz miec czosnek w torbie zanim chcesz lowic rybe wampirza) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
brzósanna puka z następującym problemem:
ściągnęłam sobie z jakichśtam stron [lianasims, peggysims] dodatki, wypakowałam do downloads w.. no, wiecie zresztą. i tak: były to różne pierdoły typu skiny, włosy i ubrania, ale [aż dziw bierze] nie ściągnęłąm tego tak megasuperhiper dużo. i jeden dom. w okienku powitalnym widać było, że do zainstalowania może iść tylko dom. no to zainstalowałam i mówię "ha, pewnie włosów etepede nie trza instalować." wchodzę sobie do gry, tworzę nową rodzinę, kobitkę. po kolei: skin: nie ma. włosy: nie ma. ubrania: zgadnijcie. nie ma. no to zrobiłam se jakąś tam Trace czy jakośtam Boom [ha, urodzona kucharka, wygadana, zdolny ogrodnik + sprawna fizycznie i wirtuoz =d nuda] szukam domu. nigdzie nie maaaaaaaaa. domu to szczerze mówiąc, nie wiem gdzie szukać. ale wydaje mi się, że albo ja jestem dzikun i nie umiem zainstalować, albo to bynajmniej nie działa. heelp, proszę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie nie dotyczące internetu ^^
postanowilam ,że usunę wszystkich z riverwiev, wprowadze swoje rodzinki. jednak! gdy powiedzmy moimi rodzinkami bede robic karierę, to kto będzie ich szefem? ktos robil kiedys cos podobnego? wyrzuci mnie z gry? =s |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z tego co mi się wydaje, to gra wygeneruje nowych mieszkanców, którzy sie wprowadzą do miasta, ale nie mam pewnosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
hm, no to trochę kiszka. nie usunęłam wszystkich, zostawiłam lotario i może kilku pojedynczych simsow. jak dobrze rozumiem, i tak przyjdą nowi. no ale , dzieki za odp
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
tirurirukiszekpięc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |