|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to głupio..-.-
a wiadomo co z tym jednorożcem będzie można robić ? Co do edycji limitowanej. Można ją zamówić tylko z przedsprzedaży czy w normalnych sklepach ona też będzie sprzedawana ? Ostatnio edytowane przez Cookiex3 : 08.08.2011 - 14:42 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał żeby można było kupić w simowej księgarni były poradniki jak tresować psy i żeby takim małym pieskom(typu chihuahua)można było założyć ubranka ozdobne i żeby były wystawy dla psów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
całkiem fajna sprawa
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wystawy super sprawa. Moglyby byc zawody aglity, szkolilo by sie psy i wygrywalo nagrody
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Będą mechaniczne byki (coś mi się kojarzy, że w poprzednich częściach były), automaty z żywnością i napojami oraz samochody rozwożące lody. Fajne urozmaicenia
![]() Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 08.08.2011 - 16:15 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Byki ? w the sims 1 był mechaniczny byk. fajna sprawa jak będą teraz w 3 tak mogli
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mechaniczny byk był jednym z moich ulubionych gadżetów. Nie pamiętam jednak, czy był też w dwójce. W jedynce za to podobało mi się wieeelkie akwarium morskie, w którym można było nurkować, dobry też był hmmmm nie wiem jak to się fachowo nazywa. Taki silnik, który "dmuchał" Sima w powietrze, wchodziło się tam w specjalnym kombinezonie. No i wreszcie będą budki z jedzeniem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Może będą zawody w jedzeniu hamburgerów, dla Pana i psa
![]() Hehe... Byloby zabawnie ![]() |
![]() |
![]() |