![]() |
#1951 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja również mogłabym zagłosować na MPS, jeżeli zrobi to większość. Podejrzewałam go od jakiegoś czasu, więc jestem prawie pewna, że nam się uda i tym razem ^^
![]() |
#1952 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Qwert, farciuchu, dlaczego mnie oskarżasz? Jakie są tego powody? Sposób w jaki piszę posty, ilosc oskarzen, czesta zmiana zdania i nagłe podejrzenia? Qwert, jeżeli jestes Cattanim, to mnie sprawdź, a prawdy się dowiesz...
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 17.10.2013 - 22:35 |
![]() |
![]() |
#1953 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lepiej późno niż wcale, dlatego dopiero teraz gratuluję Ginowi nosa.
Nie byłam przekonana do przynależenia Apo do mafii, szczególnie, że od początku nikogo nie mogłeś do tego przekonać, więc tym większa Twoja zasługa. Dlatego... ... Yuhuuuu! Mafios nie żyje! ![]() ![]() Co do następnego podejrzanego, jeszcze myślę... Do wieczora jeszcze kupa czasu, chociaż będę się musiała zmyć po południu. Rozumiem, że teraz próbujecie swoich sił przeciw MPS, ale ja się muszę nad tym głębiej zastanowić. Niby coś w tym jest, ale w końcu gdyby był kumplem w zbrodni Apo, to czy by się tak podkładał, głosując przeciw Ginowi? Szczególnie, że patrząc na te wszystkie posty, to nie było szans na to, by Apocalypsa przeżyła. A to, że Lubie jest w mafii ma jakiś sens... Qwerty miał zginąć i pewnie następna miałam być ja, bo oboje już drugi raz z rzędu na niego głosowaliśmy ![]() (Choć mam nadzieję, że się mylę) Ale nie idźcie za tym moim małym podejrzeniem jak owce za pasterzem, w końcu sami musicie to dokładnie przemyśleć ![]()
![]() |
#1954 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Co za zaskoczenie, pierwszy raz ktoś się uratował!
![]() Ciekawe, czemu Qwerty. Może przez te i podobne podejrzenia? Coraz bardziej zaczyna zastanawiać mnie Flo. Przemyślałam też tą wczorajszą literówkę Alexandry. Może napisała prawdę z rozpędu i zupełnie nieświadomie? Żeby zaraz nie było, że czepiam się o bzdury, ale to mi się składa w całość. @down: no ale wiesz, wszystko trzeba przemyśleć, to nie była klasyczna pomyłka ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 18.10.2013 - 12:33 |
![]() |
![]() |
#1955 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Diana - literówka to literówka. Gdybym była w mafii to bym dokładnie czytała, czy nie napiszę czegoś źle, czy to coś tam wniesie, blablabla. A nawet jeśli chcecie, to głosujcie na mnie, ale nie wyjdzie nam to na dobre, bo już załatwiliśmy jednego mafiosa. Myślmy racjonalnie.
#1956 |
|
![]()
Jakoś nie wierzę w winę MPS, ale jeśli większość na niego głosuje to jestem skłonny to zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Reputacja: 21
|
![]()
Gdybym był cattanim to już bym Ciebie dawno sprawdził, Lubie
![]() Nadal głosuję na Ciebie. |
![]() |
![]() |
#1958 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
No tak, gdybyś był Cattanim, to byś już dawno wiedział, że nie jestem w mafii -_-
I tak Kędziorek, mylisz się. Gdybyś patrzyła parę postów wyżej, wiedziała byś, że was broniłem przed oskarżeniami... Gdybym był mafią nie miałoby to w ogóle sensu... Znaczy przynajmniej ja go nie widzę...
#1959 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Cóż, jako że mnie już dzisiaj prawdopodobnie nie będzie, oddałam już swój głos. Wahałam się między dwoma userami i, nie ma co ukrywać, zrobiłam wyliczankę..
Mam nadzieję, że znów nam się uda i nie zabijemy niewinnego. Powodzenia wszystkim ![]()
![]() |
#1960 |
|
![]()
Z dnia na dzień coraz bardziej nie wiem na kogo głosować. :/
|
|