![]() |
#1961 |
Reputacja: 14
|
![]()
eris234 pokazują ciągle CAS, bo muszą coś zostawić na później. Jest jeszcze trochę czasu do premiery i muszą stopniować informacje, żeby im ich wystarczyło do września. Przecież muszą czymś podsycać ciekawość graczy
![]() Ale fakt, że bardzo dużo tego CASa i Ja też wyczekuję już nowych informacji. Myślałam, że dam radę nie śledzić newsów na temat gry, ale jednak nie dam rady ![]()
|
![]() |
#1962 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981, piszac ze wlosy przypominaja Ci wlosy Kena, powtarzasz tylko to, co ja juz dawno napisalam. Czworkowe Simy ogolnie wygladaja troche lalkowato, sa wygladzone, ale juz nie maja takiej woskowej cery no i nawet te wlosy juz sa troche poprawione. Mysle, ze w caloksztalcie Simy wygladaja ladniej niz trojkowe, mi tam akurat sie podobaja i juz nawet nie do konca fajne wlosy i zarost nie przeszkadzaja mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
|
![]()
@up zgadzam się! czwórkowe simy w całokształcie są przepiękne wg mnie, nie mogę się napatrzeć na dwa ostatnie avatary. Mimo tego, że na początku mi się nie podobały to już rozumiem wizję twórców i jestem na tak.
![]() |
#1964 | |
|
![]() Cytat:
Już nie wspominając, że małe dzieci mają jakąś ekspresję, animacje, które różnią je od niemowląt. Miło na nie popatrzeć (może na te w TS3 nie, bo są raczej nieładne). Poza tym - zawsze lepiej mieć więcej opcji, niż mniej. Jak nie lubisz MD, to wiek ten pomijasz, ale zabieranie go z góry, również tym, którzy lubią takie zróżnicowanie, jest głupie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nevada polecam czytać całe wypowiedzi innych użytkowników, a nie wyrywać z kontekstu pojedyncze zdania.
-------------------------------------- Mam pytanie odnośnie limitu pięciu parcel w TS4. Ktoś pisał, że chodzi o parcele mieszkalne. Skąd pochodzą te informacje?
![]() |
#1966 |
|
![]()
eris234, po nikim nie powtarzam, po prostu też tak myślę
![]() Wygląd Simów z TS4 zdecydowanie pasuje do reszty otoczenia. Głupio by wyglądały realistyczne Simy w scenerii jak z Króla Lwa. Po prostu stwierdzam fakt, że włosy wyglądają jak wyglądają, a i tak teraz jest lepiej niż na początku. Skóra nadal jest nieco woskowa, ale już mniej niż na początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
|
![]() Cytat:
Pytałaś o te parcele mieszkalne. Przeczytaj sobie to: http://ts4news.com/post/88720813197/...-on-ts4-forums Z kolejnych dobrych wiadomości. Nie będzie żadnych kosmitów, duchów, itd. w podstawie. https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...37801192189952 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Reputacja: 39
|
![]()
Szkoda. W simsach zawsze lubiłam aspekty nadnaturalne, bo urozmaicają grę. Teraz pewnie trzeba będzie czekać na nie do n-tego dodatku.
![]() |
#1969 |
|
![]()
To dobrze, że nie ma tych dziwacznych stworów, w TS3 jest tego o wiele za dużo. Oczywiście to moje zdanie. Ja nie przepadam za takimi magicznymi, nadnaturalnymi, czy paranormalnymi rzeczami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ja tam lubię nadnaturalne stwory i magiczne przedmioty, jednakże nie lubię w TS1-3 tego, że nie da się ich wykluczyć z normalnej rozgrywki. Czasem mam ochotę zrobić otoczenie w pełni naturalne, ale zielone czarownice latające po okolicy mi w tym przeszkadzają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|