![]() |
#12 |
Guest
|
![]() ![]() skąd masz niski płot(nie wiem jak to nazywać), który jest między jadalnią a salonem. Dom mi nie podoba się, pusto, wejście jest nieidealne, ładnie dopasowujesz kolory. ocena 5/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła nie ciekawa, w salonie pusto, wogóle w domu jest pusto. Za dużo przestrzeni. I nie ma tego klimatu. Ale jest on w twoim drugim domu
![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Pierwsza uwaga, moim zdaniem budujesz pomieszczenia za duże dajmy na to taki przedpój jest on ogromny! meble rozstawione po katach a na samym środku ogromna przestrzeń. Salon troche kojaży mi się z piwnicą - za dużo kamienioa i to samo za duże powieszczenie. Kuchnia mi się bardzoi podoba zawyjątkiem tej półki na oknie i jak we wszytskich pomieszczeniach, za dużo wolnej przestrzeni.
Zbuduj dom w którym pomieszczenia nie będą tak duże a zobaczysz że napewno będzie lepiej. dam 5/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
widac ze pierwszy ....xD ej a te blyszczace podlogi to dzieki grafice czy sciagnelas je z internetu????
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=35036 zobacz sobie. A domek ocenia 5.5/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Teraz oceniać mójdrugi domek. "Parterowy Domek ul. Malinowa 18." Ten to był nie wy pał
![]() Mikunioo - ten niski płot jest z Maxisa. xD |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy to boski ja takich budować szczerze powiem nie umiem
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Lubię lustrzane podłogi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
może byc ale w kuchni nie dalabym legowiska dla zwierzat!!!!!! za dużo ławek przed domem moja ocena to 8.5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|