25.12.2010, 23:58 | #12 |
Guest
|
Odp: Przenoszenie rodziny do innego miasta.
Szkoda, rzeczywiście Mam także inny z tym związany problem. Czy da się spakować miasto lub przekopiować je, by dało się je zainstalować w grze na innym komputerze? Nie wiem, czy da się gdzieś znaleźć pliki z jego całym zapisem.
|
26.12.2010, 18:17 | #13 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
bazik - W Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Saves znajdują się wszystkie zapisy gry. Kopiujesz odpowiedni i przenosisz na drugi komputer
|
26.12.2010, 20:55 | #14 |
Guest
|
Dzięki Czyli muszę to wrzucić do Save'ów na drugim kompie? Tak rozumiem.
|
20.02.2011, 00:17 | #15 |
Dobrze rozumiesz. Jeżeli miasto, w którym jest ten save, musiałeś instalować na pierwszym kompie (np. Riverview), to na drugim też musi być to miasto zainstalowane.
|
|
10.11.2011, 13:21 | #16 |
Guest
|
Dzięki za pomoc .
|
03.08.2013, 21:38 | #17 |
Reputacja: 10
|
Jeszcze dodam, że wszystkie kartki okolicznościowe trzeba przenieść z wyposażenia sima najlepiej do aparatu, żeby się zachowały inaczej będziecie mieć puste ramki!
A rodzinę która mieszka w innych domach spakować i rozpakować w tym samym mieście. Później tylko dodać powiązania rodzinne za pomocą Master Controllera Ostatnio edytowane przez Klamra : 03.08.2013 - 21:40 |
10.09.2013, 01:50 | #18 |
Reputacja: 11
|
Okazuje się, że mój problem z NPC których nie ma jest związany z otoczeniem, także będę musiała przenieść moje rodziny do nowej gry. Rozumiem, że wystarczy spakować rodzinę z domem do skrzyni? A więzi rodzinne zostaną zerwane? Co z pracą, wyposażeniem własnym i rodziny? Przenoszę do tego samego miasta, Bridgeport.
|
11.05.2014, 22:23 | #19 |
Beep - Jeżeli np Matka, ojciec i syn mieszkają w tym samym domu, to te więzi nie zostaną zerwane, natomiast jeżeli Matka, ojciec i syn mieszkają w innym domu, a dziadkowie w innym i spakujesz tylko matkę, ojca i syna to niestety zostaną zerwane. Możesz przeprowadzić ich też do tego samego domu. Praca nie zostanie zerwana (jeżeli się nie mylę). Z wyposażeniem się nic nie stanie. Mod poniżej może Ci się przydać.
stasienka - A chcesz do 3 czy 2? Jeżeli do 3 to musisz pobrać Nraas Master Controller stąd: http://nraas.wikispaces.com/MasterController Pobierasz plik Base-Mode do odpowiedniej wersji gry np 1.67 i wchodzisz C:\Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages i tam go wrzucasz. Następnie w grze klikasz na sima Nraas\Ustawienia i masz tam opcję ''pozwala na więcej niż 8 simów'' i z ''nie'' zamieniasz na ''tak''. |
|
15.05.2014, 14:22 | #20 |
Reputacja: 10
|
Przenoszenie domu do innego miasta
Witam mam iście problem otóź nie mam opcji przeniesienia domu do innego miasta Nie widać wogóle opcji kopiuj czy coś takiego możecie mi napisać o co chodzi?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|