Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.11.2004, 08:25   #11
Mesmerize
Guest

Domyślnie

a moim zdaniem to nie zalezy kto sie stara o dziecko.. bo mi sie urodzilo z 10 dziewczynek (w roznych rodzinach, i raz sie facet staral raz babka) az sie chlopczyk w koncu urodzil
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.11.2004, 18:48   #12
Z-I-E-L-A-K
Guest

Domyślnie

ja mialem 1 dziewczyne a przez to ze przeczytalem temat na tym forum o blizniakach to chcialem se jeszcze 2 chlopcow zalatwic
robilem tak jak mowili na tym forum (a mowili tak :jedzenie ciasteczek podczas ciazy zwieksza szanse na blizniaki o ok. 50%) czyli zarlem moja simka tylko i wylocznie ciasteczka i mi sie dodatkowe dwie dziewczynki urodzily czyli razem 3 z rzedu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2004, 22:03   #13
Lea
Guest

Domyślnie

To któe się stara o dziecko wcasle się nie sprawdza! Zawsze jest losowo. Na 7 dzieci (tyle razy sprawdzałam) potwierdziło się 3 razy czyli 50% szans. Innymi słowy, Nie ma znaczenia kto się stara o dziecko!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 18:54   #14
lavander0
Guest

Domyślnie

To na pewno jest losowe. Sprawdziłam. Dark Magican Girl skąd masz ksywkę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 19:28   #15
ssparrow
Guest

Domyślnie

Podczas tworzenia dziecka z dwóch simów w tworzeniu rodziny jest tyle możliwości a ja zawsze mam tak, że nawet jeśli się urodzi dziewczynka chłopiec dziewczynka to obie dziewczynki są IDENTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 19:32   #16
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ssparrow
Podczas tworzenia dziecka z dwóch simów w tworzeniu rodziny jest tyle możliwości a ja zawsze mam tak, że nawet jeśli się urodzi dziewczynka chłopiec dziewczynka to obie dziewczynki są IDENTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
dziwne. chociaż czytałam, że to się zdarza. jak na razie u mnie córki i synowie wychodzą różni, a mimo wszystko podobni do siebie genetycznie.
heh, zawsze możesz poprzez lustro zmienić fryzurę i makijaż, żeby odróżnić od siebie dzieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 21:06   #17
Moonia
Guest

Domyślnie

Ssparow, nie tylko u Ciebie tak jest. Fakt, że nie zawsze, ale u mnie też zdarza się, że dziewczynki są identyczne. To podobno dlatego, że twórcy chcieli, żeby dzieci były jak najbardziej podobne do rodziców i występują takie oto efekty uboczne Ja robię tak jak mówi Rainne - zmieniam fryzury i makijaże, to działa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 21:33   #18
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Moonia
Ssparow, nie tylko u Ciebie tak jest. Fakt, że nie zawsze, ale u mnie też zdarza się, że dziewczynki są identyczne. To podobno dlatego, że twórcy chcieli, żeby dzieci były jak najbardziej podobne do rodziców i występują takie oto efekty uboczne Ja robię tak jak mówi Rainne - zmieniam fryzury i makijaże, to działa
Tak, to prawda. Zastosowali "DNA" i teraz ma być upodobnienie do rodziców, no i jest, tyle że ajk się ma więcej niż 3 dzieci to jest piękna KLONIARNIA. 'rainne' ma rację, zmiana fryzury, ciuszka i makijaż zmienia postacie nie do poznania.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2004, 09:34   #19
Slimak78
Guest

Domyślnie

Ja se w simsach nie radze z jednym dzieciakiem, co dopiero z 3-ma !! A co do Raz chłopiec raz dziewczynka to nie wiem... w dwóch rodzinach miałem po jednym chłopcu :-/ Tej, właśnie zauważyliście że zmiana koloru włosów nic nie daje? i tak dzieci będą miały pierwotny kolor włosów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.11.2004, 10:25   #20
kubasm
Guest

Domyślnie

u mnie jest tak ze zawsze sie rodza goscinki tylko raz w rodzinie mojego brata urodzil sie chlopak...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania