![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ja mialem 1 dziewczyne a przez to ze przeczytalem temat na tym forum o blizniakach to chcialem se jeszcze 2 chlopcow zalatwic
robilem tak jak mowili na tym forum (a mowili tak :jedzenie ciasteczek podczas ciazy zwieksza szanse na blizniaki o ok. 50%) czyli zarlem moja simka tylko i wylocznie ciasteczka i mi sie dodatkowe dwie dziewczynki urodzily czyli razem 3 z rzedu |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
To któe się stara o dziecko wcasle się nie sprawdza! Zawsze jest losowo. Na 7 dzieci (tyle razy sprawdzałam) potwierdziło się 3 razy czyli 50% szans. Innymi słowy, Nie ma znaczenia kto się stara o dziecko!!!!!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
To na pewno jest losowe. Sprawdziłam. Dark Magican Girl skąd masz ksywkę?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Podczas tworzenia dziecka z dwóch simów w tworzeniu rodziny jest tyle możliwości a ja zawsze mam tak, że nawet jeśli się urodzi dziewczynka chłopiec dziewczynka to obie dziewczynki są IDENTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
heh, zawsze możesz poprzez lustro zmienić fryzurę i makijaż, żeby odróżnić od siebie dzieci. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ssparow, nie tylko u Ciebie tak jest. Fakt, że nie zawsze, ale u mnie też zdarza się, że dziewczynki są identyczne. To podobno dlatego, że twórcy chcieli, żeby dzieci były jak najbardziej podobne do rodziców i występują takie oto efekty uboczne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ja se w simsach nie radze z jednym dzieciakiem, co dopiero z 3-ma !! A co do Raz chłopiec raz dziewczynka to nie wiem... w dwóch rodzinach miałem po jednym chłopcu :-/ Tej, właśnie zauważyliście że zmiana koloru włosów nic nie daje? i tak dzieci będą miały pierwotny kolor włosów
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
u mnie jest tak ze zawsze sie rodza goscinki tylko raz w rodzinie mojego brata urodzil sie chlopak...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|