|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jedni w takiej sytuacji stosują sztuczki, żeby oszukać ten program, a inni ida do sklepu i kupują oryginalną grę. Ty też stoisz przed takim wyborem, jeżeli chcesz grać w The Sims. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
do tinki... simsy dzialaja na 1 plytce a nie na 4 to po pierwsze. po drugie ad tego co napisal MarekS.. jak juz masz pirata to najprawdopodobniej plytka ma zabezpieczenia, wiec nie mozna jej nagrac od tak sobie zwyczajnie, tylko trzeba sie pobawic ustawieniami, ale to powinno byc gdzies napisane co i jak z plikami iso ktore sciagalas, jezeli Ci ktos nagrywal to Ci zrypal plyte i juz. jak juz chcecie piracic to sie nauczcie to robic z glowa.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hej ja nie mam pirata i mój problem wygląda podbnie. Tyle, że jestem swierzo po formacie dysku z winZgrozą. Przed formatem z tych samych nośnikow chodziło bez zgrzytu a teraz nie moge odpalić tej gierki. Przed chwilą zainstalowałem ją na notebook'u i tu chodzi super a na stacjonarze nie chce wywala że nie widzi CD-1
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
UPSSSS... Sorka nie zauważyłam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dla uprzedzonych do obrazów płyt - to co napisałem niżej jest całkowicie legalne, oczywiście mając oryginała :>
haughton: usunąłem Twoje wskazówki. Wiem, że napisałeś to w dobrej wierze, ale jest to dokładna instrukcja jak zrobić sobie grywalną kopię gry nie posiadając oryginału. Ostatnio edytowane przez haughton : 27.12.2008 - 01:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|