Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2004, 18:32   #11
Kabisa
Guest

Domyślnie

U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.

Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2004, 18:37   #12
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kabisa
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.

Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 20:55   #13
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 21:49   #14
Ira
Guest

Domyślnie

Ja nie zapraszałam go chodziłam normalnie, bo w jednej rodzince od czasu pojawienia sie dyrcia wszyscy którzy wysiadali z samocjhodu znikali! i teraz tak nie robię!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 16:26   #15
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie od czasów zainstalowania drugiego patcha też dyrcio nie przychodzi. Smutne. Zawsze jest komunikat, że przyjdzie anie przychodzi. łeee... (

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 19:30   #16
mariq
Guest

Domyślnie

hmmm dziwne patch miał poprawić błędy a zamiast tego dodał nowe :\

to kiedy bedzie patch 3?? ehehhe

pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 19:44   #17
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
e-e... zawsze sprawdzam zbudowany dom czy ma wszystko co trzeba... dach był problemem było jacuzzi, albo jakiś śmieć na trawniku...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 20:13   #18
Korinthiana
Guest

Domyślnie

A ja nie mam takiego problemu xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 20:25   #19
-tamatha-
Guest

Domyślnie

a mi się raz zdażyło, że miałam .dwie simki w szkole prywatnej. I było tak około siedemnastej i pokazał się komunikat, że ,,dyrektor przyjeżdża na obiad przygotuj smaczny posiłek" (czy jakoś tak nie pamiętam) Och byłam bardzo zdziwiona.
No i przyjechał były na nim wszystkie opcje te co zwykle gdy przyjezdża zaproś na obiad itp. ipokazał się ten komunikat z tymi punktami. Jednak po ugotowaniu obiadu i zaproszenia go do zjedzenia dyrcio grał zawzięcie w miszuno i za żadne skarby nie chciał odpuścić. No więc skasowałam grę,ale on nadal stoi w miejscu. No to postanowiłam na siłe ,,Zaprowadzić" go do kuchni w trybie kupowania , ale gdy włączyłam tryb życia dyrektora już nie było i komunikat znikł. A tak bardzo chciałam zobaczyć kto dostałby się do szkoły prywatnej. /a może przyszedł na zwiady by sprawdzić jak tam jego uczennice? :laugha:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2004, 07:24   #20
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja zainstalowałam jednego patcha, ale nie zauważyłam poprawy(pokojówka miała sprzątać butelki), dyrektora już nawet nie zapraszam...nie udawało mi się nigdy go do końca zadowolić ( )

Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania