![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.
Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała. |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja nie zapraszałam go chodziłam normalnie, bo w jednej rodzince od czasu pojawienia sie dyrcia wszyscy którzy wysiadali z samocjhodu znikali! i teraz tak nie robię!
|
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie od czasów zainstalowania drugiego patcha też dyrcio nie przychodzi. Smutne. Zawsze jest komunikat, że przyjdzie anie przychodzi. łeee...
![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
hmmm dziwne
![]() to kiedy bedzie patch 3?? ehehhe pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
A ja nie mam takiego problemu xP
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
a mi się raz zdażyło, że miałam .dwie simki w szkole prywatnej. I było tak około siedemnastej i pokazał się komunikat, że ,,dyrektor przyjeżdża na obiad przygotuj smaczny posiłek" (czy jakoś tak nie pamiętam) Och byłam bardzo zdziwiona.
No i przyjechał były na nim wszystkie opcje te co zwykle gdy przyjezdża zaproś na obiad itp. ipokazał się ten komunikat z tymi punktami. Jednak po ugotowaniu obiadu i zaproszenia go do zjedzenia dyrcio grał zawzięcie w miszuno i za żadne skarby nie chciał odpuścić. No więc skasowałam grę,ale on nadal stoi w miejscu. No to postanowiłam na siłe ,,Zaprowadzić" go do kuchni w trybie kupowania , ale gdy włączyłam tryb życia dyrektora już nie było i komunikat znikł. A tak bardzo chciałam zobaczyć kto dostałby się do szkoły prywatnej. /a może przyszedł na zwiady by sprawdzić jak tam jego uczennice? :laugha: |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zainstalowałam jednego patcha, ale nie zauważyłam poprawy(pokojówka miała sprzątać butelki), dyrektora już nawet nie zapraszam...nie udawało mi się nigdy go do końca zadowolić (
![]() Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|