![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ja obstawiam ze to wina pamieci. i tak jak napisane w tamtym temacie, jak masz wlaczone w tle gg(nawet niepolaczonego) antyvira i cos jeszcze to gra moze zaczac szalec, zwlaszcza pod xp. a na zapisanie wspomnienie (bo przy tym sie wywala) gra jednak zuywa troche wiecej pamieci. u mnie czasem (na szczescie teraz juz rzadko) gra na moment zlaguje a mam 640mb ramu (tyle ze ja juz antyvira nie wylaczam).
Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 16.02.2005 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Może to wina jakiś ściągniętych dodatków.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Gra staje i nie możesz w nic kliknąc? Ładuje się z pół godziny i nic?Jezeli jest coś zładowaniem to możesz w trakcie tego ładowania kliknać Alt+Ctrl+Delete( Delete jest nad tymi 4 strzałeczkami co się nimi gra) wtedy sie wyświetli takie okienko i bedzie napisane: Zadanie: Stan: The Sims 2 Uruchomiony/Brak Odpowiedzi Jak będzie napisane Stan: Uruchomiony to jest ok. ale jak Brak Odpowiedzi to sie zacina na amen ![]() Możesz spróbowac zrobić rodzine z jednym simem i żeby jego dom to była ściana z telefonem i moze niech zadzwoni po adopcje i tyle.... Nic wiecej powiedziec nie moge bo na tych RAM-ach sie nie znam :\ Może coś z mojej wypwoiedzi bedziesz miała ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Myślę, że to nie jest błąd gry i łatka nie pomoże i to czy gra się zatnie nie zależy czy moment jest ważny, czy nie. Ja jednak myślę, że to jednak coś z pamięcią RAM, nio a jak nie, nio to nie wiem.
Ostatnio edytowane przez Ancia Pingwin : 16.02.2005 - 22:06 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Taak, masz za malo pamięci, albo jak ja to naywam balagan w kompie. Simsy lepiej wgrywac na czystego kompa, ze tak to nazwe...
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z poprzednikami co do pamięci RAM ja sam mam windows XP i 512 RAM i Simy jeszcze mi się ani razu nie zacieły, a mam pirata
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |