![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo proszę o radę, ponieważ nie udaje mi się urządzić super imprezy, Mozecie mi pomoc PROSZE jakie warunki musza byc zeby simy bawiły się świetnie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Kupujesz Miszuno, wznosisz toasty i dużo rozmawiasz z gośćmi. Very proste. Możesz jeszcze kupić stół z jedzeniem.
PS. TAKI TEMAT JUŻ BYŁ, NIE ŁASKA POSZUKAĆ?? Sory, ale doprowadza mnie to do białej gorączki |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() * na poczatek zaprosilam gosci (2 przyjaciol rodziny ![]() * *potem zamówiłam barmana przez telefon *** całą impreze zrobiłam na polu **** kupiłam łuk ślubny, wieżę, stół do nakrycia, barek, 2 stoliki z krzesełkami i tyle ***** na przyjeciu rozmawiałam, tańczyłam z goścmi, czestowali sie jedzeniem i piciem(%) ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie kup dużą wannę. Simowie uwielbiają grzać sobie tyłki w miłym towarzystwie. Balanga gwarantowana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja robie tak i zawsze mam Balanga lub Dobra zabawa. Jelsi masz duzo punktow gotowania to przyrzadz homara, nakryj stol z potrawami zamow barmana wlacz muzyka telewizor komputer i niech wszyscy tancza do muzyki czyli tancz solo i po koleji na wszystkich przylacz sie, pozniej niech dwoje simow sie caluje goraco a jeszze pozniej niech zrobi bara bara. to wtedy przyjecie napewno sie uda. U mnie na przyjeciach mozna tylko 2 osoby zapraszac wiec ja jeszcze sasiadow zapraszam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Tajne czary, ale jak je zrobić?? | Olgunia12 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 25.12.2003 11:34 |