![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Muchomory zdobywa się najprościej: dzieciak musi usiąśćna krześle w kształci grzyba i wtedy na działce pojawiają się muchomory. Trzeba je tylko zebrać. A jak zdobyć dla dorosłego składnik czosnek? A jak nauczyć Simów magicznych umiejętności np. STRASZENIE, LEWITACJA,WYKONYWANIE MAGICZNYCH SZTUCZEK, ELEKTRYCZNA DŁOŃ, TELEPORTACJA, WYGASZANIE OGNIA? HEJ, w instrukcji pisze, że w domu wyrastają magiczne objekty (magiczna fasola, ogromne kwiaty, sękate korzenie i magiczne kryształy) Jak je zdobyć? POMOCY!
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Co do czosnku: musisz wymienić się z wampirzycą, ona chyba się wymieni tym czosnkiem za pszczeli wosk czy cuś =P.
A mnie przed chwilą oświeciło, że rodzice mogą dziecku kupić, np. muchomory, wkładaja je do tej komódki, którą można ściągnąć z oficjalnej strony, potem dziaciak je stamtąd bierze i gotowe =D. |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
moje dziecko uzylo zkalecia doroslosc w minute i nie da sie go juz odmienic? wiecie cos o tym? bo taki brzydki prosiak mi wyszedl....ze zwierzakiem tez....szkoda jesli nie mozna
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja dopiero co kupiłam simsy A. i nie mogę się doczekać kiedy je otworze. Jak durzo jest tych czarów czy wszystkie to są te co są zamiesz czone w recenzji???
|
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Co trzeba zrobic żeby robic jakies zadania i mieć umiejstnosc strasznie, teleportacji, wygaszania ognia itp.?????
Pizzzzzzz niech ktos powie !!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ja nie jestem zajerestrowana (niestety nie stać mnie na oryginalne części
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|