![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Niektorzy maja o tyle szczescia ze jak na imprezce karza cos simom robic to robia to do konca imprezy i masz ich z glowy! a najlepiej z kazdym simem zamienic slowko potem rozdzielic ich na grupy np twoj sim siedzi z trzema innymi w jakuzzi dwoch innych sobie tanczy i gra gitara!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
1 Tort
2 Żarcie (dobre!! nie płatki czy cos ![]() 3 Muzyka 4 Jakuzzi (jeśli cie stać) Sim dorasta (przy torcie) potem jedza wznosza toast, niecxh posiedza w jakuzzi albo poszaleja na parkiecie i niech w cos zahgraja np. miszuno mi to pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja jak mam juz zrobic jakas imprezke, bo moj Sim sie jej domaga to robie to tak:
Zapraszam 1 osobe i sie ta osoba przez cały czas zajmuje, nie spuszczam jej z oczu. Mile widziane jakies smaczne posiłki, tance. Sukces gwarantowany ![]() Jesli jest wiecej osob trudno ich wszystkich zadowolic, jest naprawde bardzo trudno. Wtedy jest mozliwosc ze jakis Sim nie bedzie sie dobrze bawił, i ucieknie z przyjecia ... wtedy ocena przyjecia zleci nam do oceny tzw "katastrofy" :\ |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ostatnio wyprawiałam Simom przyjęcie weselne i oczywiście wszyscy świetnie się bawili gdy po ocenie dobra zabawa zamieniło się w katastrofa nic nie mogłam poradzić bo u mnie każde przyjęcie trwa maksimum 5 minut! Więc co można zrobić w 1 minute do końca imprezy gdy pojawi się Katastrofa?Nic! Więc jak Wy to robicie, że impreza trwa godzinke? Czy to dlatego, że nie mam orginalnych simsów?? No i u mnie może przyjść na przyjęcie tylko 3 osoby! Dlaczego?
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Fakt, że masz pirata nie wydaje mi się być powodem tego problemu ![]() Choć, mogę się mylić... |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piracka wersja moze stwarzac problemy !
Moi znajomi maja piraty i nie moga np. budowac nowych domow ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() A co do przebieraka... To wina braku łatki naprawiającej błędy w grze. Możesz ściągnąć ją tutaj. Ostatnio edytowane przez berata : 27.07.2005 - 16:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |