|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Niektorzy maja o tyle szczescia ze jak na imprezce karza cos simom robic to robia to do konca imprezy i masz ich z glowy! a najlepiej z kazdym simem zamienic slowko potem rozdzielic ich na grupy np twoj sim siedzi z trzema innymi w jakuzzi dwoch innych sobie tanczy i gra gitara!
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja jak mam juz zrobic jakas imprezke, bo moj Sim sie jej domaga to robie to tak:
Zapraszam 1 osobe i sie ta osoba przez cały czas zajmuje, nie spuszczam jej z oczu. Mile widziane jakies smaczne posiłki, tance. Sukces gwarantowany ![]() Jesli jest wiecej osob trudno ich wszystkich zadowolic, jest naprawde bardzo trudno. Wtedy jest mozliwosc ze jakis Sim nie bedzie sie dobrze bawił, i ucieknie z przyjecia ... wtedy ocena przyjecia zleci nam do oceny tzw "katastrofy" :\ |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mi pomaga jacuzzi tańce muzyka śpiew
. I prawia zawsze mam BAALANGA lub super impreza .A jak wyjdzie TS2 Nocne Życie to dopiero będą balangi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ja zawsze dużo każę im tańczyć, zamawiam pizze, no i staram sie zapraszac jak najlepszych przyjaciół bo jak się nie lubią to kiepsko jest..albo mogą w ogóle nie przyjść. a ktos wie co zrobic zeby mozna bylo zapraszac wiecej niz 2 osoby? bo u mnie tylko tyle można. słyszałam że to chyba dlatego że mam cos nie tak z karta graficzną, ale nie wiem czy to prawda.....
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jesli następnym razem będziesz robić jakiekolwiek przyjęcię w simsach to nie zapomnij o :
1.Dobrym jedzeniu [kup ten stół tam z żarciem co je odkrywasz i jesz dowoli...] 2.Muzyce [najlepiej tej wierzy] 4.Jakuzzi [o ile Ci budżet na to pozwala] 5.Baru [tam robisz drinki i wogole] 6.I oczywiście dobrych kontaktach z gośćmi I impreza zapewniona na 6+ !!!!! |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przed impreza zaleane - zatrudnic sprzataczke , pokojówkę
i zalecane tez poznanie , zaprzyjaznienie z sasiadami ! |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Moja simka miała pięciu najlepszych przyjaciół. Urządziłam jej przyjęcie weselne. Kiedy zeszli się goście para młoda wzięła ślub. :* :* Potem było jedzenie tortu i napychanie go do ust simowi. Następnie toast. Potem chwila w jakuzzi(chyba tak się pisze) i tańce. Był też zatrudniony barman i pokojówka. Na koniec po nowe małżeństwo przyjechała limuzyna. Ostateczna ocena przyjęcia: Balanga
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|