![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No i niech jeszcze sprawdzi jakie ma ustawienia w opcjach gry, może ty masz coś powyłączane. |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ma te same i tak to mam wszystko włączone moja koleżanka nie ma żadnytch tam powłączanycha u niej normalnie choć ma gorszy kompod mojego ;(
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A nasz dodatek Na studiach? Jeśli tak , to może błąd powodować jakiś niekompatybilny z tym dodatkiem obiekt lub hack? Jeśli nie masz dodatku to już nie mam pomysłu, ale biorąc pod uwagę "objawy", bardziej skłaniałabym się do twierdzenia ,że to jednak wina karty. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
jaka karta graficzna, dokładnie model , bo Geforce4 zbyt ogólnikowo
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
uwaga nie mam narazie zainstalowane dodatku na studiach i nie mam dodatków
z netu ale ja jeszcze spróbuje z tymi strownikami moja karta to gforce 440 coś takiego chyba i jeszcze jest coś takiego kiedy kiedyś ściągałam dodatki to zzamiast włosów które ściągnełam to była głowa królika a zamiast ubranek innych było ubranko taka czerwona koszula i takie rybaczki beżowe i trampki czy ktoś wie ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
UWAGA
Mój problem się rozwiązał, po zainstalowaniu dodatku NA STUDIACH. Jest tylko jeden problem, że zamiast domu jest głowa sima, ale to zapewne wina tego, że dodatek jest z giełdy ![]() Możecie zamknąć już ten temat. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za dobre chęci w pomocy. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|