![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
aniakarpik....czy możesz dać tutaj jakieś zdjęcia tych kryształów???
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
hej mada.mistrz poszperaj se troche bo fotki są już na forum. poszperaj w tytułach o kryształach i w czymś podobnym a napewno je znajdziesz
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
kiedys był na forum temat o kryształach i tam ktoś (nie pamiętam kto), ale po adresie sądząc Vana, dała adres do strony z tymi kryształami... miałam to zapisane i teraz podaję...
http://vana.w.interia.pl/Obrazki/Krysztaly.jpg Vana, jeśli źle zrobiłam podając ten adres, to powiedz, a edytuję treść tego posta ![]() PS. opłaca się trzymać różne ciekawe informacje o The Sims na kompie ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mi wyrosł ten kwiatek,korzeń i zaczela fasolka:]
A i bialy krysztal on uczy sztuczki letwica ![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
jestem zla na moja wstretna, brzydka fasolka... a tak chcialam pojsc do domku 99
![]()
#17 |
Guest
|
![]()
a wie ktoś jak wygląda ten domek nr 99???????????????????????????????????????
bo ja jestem bardzo ciekawa. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Już gdzieś na forum są zdjęcia, ale nie pamiętam gdzie. W każdym razie ja się rozczarowałam- jest tam puszka z fasolką i "śpiący pomysłodawca TS". Niestety, nie jest to nowa parcela z nowymi mozliwościami.
![]() |
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
![]()
Mi wyrosła fasola i kryształ... Jak klikniecie na kryształ to możecie się wyłuczyć jakiejś sztuczki... np. elektryczność
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Czarodzieju nie wstawisz zdjec ze swojego komputera, musisz je umiescic na serwerze, jak to zrobic jest opisane tu:
http://forum.thesims.pl/index.php?act=ST&f...t=0#entry122261 Pozdrawiam |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|