Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2005, 14:02   #11
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Raczej nie zabierają dzieci ot tak...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.08.2005, 14:39   #12
Vera
Guest

Mad Ja kiedys miałam takia sytułacje...

Moja simka po wiellkluuu straraniach znalazl męża który był dla niej idealny... nie zapisałam gry bo chciaam jak juz bedzie dziecko... to dziecko miło być adoptowane... i przyjechała ta babka z dzieckiem moim i mi tak srtanęła w drzwiach że simowie nie mogli wyjśc z domu... a nie dało sie przejść w tryb kupowania ani zapisac ani nic bo OPIEKA SPOŁECZNA staneła w drzwiach! Musiałam resteowac kompa i znowu ja z tym kolesiem poznac itd. i adoptowałam dzieko i mi przywieźli murzyna ale juz było ok...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.09.2005, 11:17   #13
martencja
Guest

Domyślnie Halloween :d

Ja Sobie ZrobiŁam ImprezkĘ WeselnĄ (w DzieŃ), A W Domu ByŁ Pokoik Z Prochami PrzodkÓw, I Na ImprezĘ PrzyszedŁ Duch, I SiĘ PoczĘstowaŁ SaŁatkĄ (byŁo WidaĆ Tylko ObrĄczkĘ I Widelec). WkurzyŁo Mnie To, Bo ZajmowaŁ KrzesŁo A Miejsca ByŁy Wyliczone :d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 13:58   #14
matiz3232
Guest

Domyślnie

Normalnie że ktoś do Ciebie przyjdzie... do mnie ciągle przychodzą. Zjedzą załatwią się, pooglądają telewizje i pójdą... nawet czasami sobie zasną... hehe... Ale możesz też zrobić kliknąć na tego sima i opcja wyproś czy pożegnaj się. A z drugim przypadkiem... po taksówke zadzwoń jeszcze raz! Lub dzwoń aż przyjedzie hehe... Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 15:17   #15
nucca
Guest

Domyślnie

A czy te dzieci nie marudziły? Tzn, czy miały paski zielone, czy czerwone? Bo jeśli higenę, głód i spanie miały czerwone, to się nie dziw, czy zabrały, czy nie.
A z tą kobietą, to może opiekunka do dziecka była? Bo u mnie też miałam taki przypadek: zatrudniłam opiekunkę a później zrezygnowałam ze swojej pracy a opiekunka nadal była . Dziwne, ale prawdziwe .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 20:33   #16
Alien X
Guest

Wink

Cytat:
Napisał nucca
A czy te dzieci nie marudziły? Tzn, czy miały paski zielone, czy czerwone? Bo jeśli higenę, głód i spanie miały czerwone, to się nie dziw, czy zabrały, czy nie.
A z tą kobietą, to może opiekunka do dziecka była? Bo u mnie też miałam taki przypadek: zatrudniłam opiekunkę a później zrezygnowałam ze swojej pracy a opiekunka nadal była . Dziwne, ale prawdziwe .
No i ja miałam podobny przypadek. To było tak:
Miałam niemowlaka (małe dziecko) w domu, a chciałam zabrać wszystkich na parcelę publiczną. Zazdwoniłam po opiekunkę. Ta w ogóle nie przychodziła. Zazdwoniłam jeszcze raz, i w końcu przyjechała. Poszłam z rodzicami małego sima na parcelę. Przychodzimy, patrzymy... A tu co? Dwie opiekunki!!! I co gorsza, żadna z nich nie chciała za żadne skarby wyjśc! W końcu (chyba 2 dni mineło, niepamiętam, to było tak daaawno) one same wyszły, biorąc taką ogromną sumę simoleonów!!! ;(

Postanowiłam już nigdy nie wzywać opiekunki!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2005, 20:36   #17
Ellien
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alien X
No i ja miałam podobny przypadek. To było tak:
Miałam niemowlaka (małe dziecko) w domu, a chciałam zabrać wszystkich na parcelę publiczną. Zazdwoniłam po opiekunkę. Ta w ogóle nie przychodziła. Zazdwoniłam jeszcze raz, i w końcu przyjechała. Poszłam z rodzicami małego sima na parcelę. Przychodzimy, patrzymy... A tu co? Dwie opiekunki!!! I co gorsza, żadna z nich nie chciała za żadne skarby wyjśc! W końcu (chyba 2 dni mineło, niepamiętam, to było tak daaawno) one same wyszły, biorąc taką ogromną sumę simoleonów!!! ;(

Postanowiłam już nigdy nie wzywać opiekunki!
Miałam prawie to samo u Biedaków. Balbina musiała iść do pracy, a opiekunka która miała przychodzić kiedy ona jest w pracy nie przychodziła :con: Więc zadzwoniłam po drugą. Po chwili patrzę a tu 2 opiekunki Jedną sprzedałam kodem moveobjects on a druga zajmowała się dzieckiem
Alien X a nie mogłaś jej sprzedać tak jak ja? Wtedy by pieniędzy nie zabrały ani nic..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2005, 20:47   #18
Olaaa___
Guest

Domyślnie

mi sie nigdy nie stalo to co powiedzialas o tej agnieszce. lecz mialam takie zdarzenia, ze KRADLI MI te krasnoludki ogrodowe, wysypywali mi kosz na smieci (musialam wszystko pobierac) i nawet przyszli, poskarzyli mi sie i popchneli mojego sima!!!
Wiec chyba to twoje to normalne ....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2005, 17:43   #19
Sher

Reputacja: 10
Domyślnie

Te denerwujące opiekunki społeczne! U mnie było tak jak u Alien X, tyle że wszystkie opiekunki poszły, a jedna została. Ta co została łaziła po ogrodzie i płakała, potem spała na trawie. Moi simowie patrzyli tylko na nią ze zmartwieniem mojej koleżance wprowadził się postawca pizzy. Błędy gry ...
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done
Sher jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 16:04   #20
Nadine
Guest

Domyślnie

Ja zawsze mam włączonego MoveObjects i jak ktoś mi się wprosi to go sprzedaję szkoda że za to kasa nie idzie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania