![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
1.dziwna,niezbyt pasujące włosy,nos-myślę ,że powinien być trochę mniejszy,aha i mogłaby być trochę jaśniejsza
2.simka coś w niej jest,ale te oczy okropny kolor (nie żeby jakiś brzydki ale absolutnie nie pasujący),niepotzrebne te "kreski"pod oczami czekam na bluzkę ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się - zbyt obfity ten makijaż. Ta druda dodana simka "coś w sobie ma", ale cały jej urok zakryty jest tapetą.. trochę wiary w ludzką/simową urodę
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ta simka 3 mi się podoba,z drgiej podobają mi się włosy,a pierwsza jest ...do bani
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba pierwsza, druga już trochę mniej > ma dziwne rysy twarzy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Twoje simki sa bardzo realistyczne, takie osoby moglyby istniec naprawde. to duzy plus
![]() simka Twojej kolezanki, juz nie. jest za to ladniejsza i bardziej sztuczna. |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hehe...każdy ma inny pogląd na simów...dla innych tamten jest brzydki tamten ładniejszy...I tu widzę właśnie taki pogląd....Pierwsza simka jest niezła...tylko ma jakiś taki kulfoniasty, duży nos...druga wydaje mi się gruba, a trzcia ma chudy nosek...Ale każdej coś pasuje...i dlatego nie będę cię objeżdżała, tylko dam ci 10/10...
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajna
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|