![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No właśnie co trzeba zrobić aby kryształy wyrosły?!?!?!
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
poszperajcie po innych tematach!!!! jest nawet w liscie aktywnych :/
#15 |
Guest
|
![]()
gdzieś czytałam o jakiś korzeniach! A co to wogóle jest??? Hmm...... Pomocy!
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nyah .Możesz zabawić tą sztuczką innych simów. Szczególnie w rodzinie i zaprzyjaźnionych simów.Ale uważaj niektórzy simowie nie pochwalą tej umiejętności.Snoby z nich ^_^ ...
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
a może by się tak parę razy poprzeprowadzać? skoro na każdej działce inny <_< <_< <_< ale z drugiej strony to ładna ozdoba do ogrodu i nie wiem czy jakbym się wyprowadziła to czy by moich trzech kryształów nie zburzyło
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Żeby wyrosły kryształy trzeba dużo czarować... Nie ma innej recepty. Moja Simka dużo czarowała i zaczęły jej rosnąć różne dodatki (kryształy kwiaty i korzenie)
![]() Joniss wcale nie musisz się przeprowadzać, żeby wyrósł ci krzyształ. Kryształy najlepiej rosnął na Uroczysku więc wprowadź się tam i dużo czaruj! ![]() ![]() Do tych kryształów trzeba mieć trochę cierpliwości, bo niektóre pojawiają się szybko drugie dopiero po dłuższym czasie ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Hmmm... ja miałam właśnie tylko czerwony. Ale mieszkałam w uroczysku i miałam fasolę!! urosła mi ale nie zdążyłam sie wspiąć!! buuu!! A tak po za tym to miałam 3 korzenie problemu, 2 pelargonie na energie słoneczną i 2 fasolki, czerwony kryształ. i to wszystko na jednej dziłce, tyle, ze mieszkałam tylko w Uroczysku. Bo robiłam tak, że jak nabyli niowe umiejętności to zapisywałam gręi delete
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ja już miałam wszystkie kryształy oprócz żółtego! 1pelargonię!
PS. Co robią te pelargonie bo mi wczoraj wyrosła i nie wiem co one robią! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|