|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Kati_Simka]Umieszczajcie tu wszystko co wiecie na temat TS2:Biznes. Niewiem, czy o...
Nie jestem pewna ale podobno w TS2 Biznes mozna mieć kilka firm :con: niestety ta wiadomość od mojej kumpeli nie jest na 100% pewna ale fajnie by było mieć kilka tych firm ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czytalam gdzies ostatnio, ze dojdzie baaardzo duzo (okolo 10) modeli nowych samochodow, nie wspominajac juz o najnowszych obiektach /z ktorych i tak nie korzystam/ i ubraniach /ehh../
ps. moim zdaniem biznes bedzie nudny, tak samo jak ns. (przynajmniej dla mnie) mogli by wymyslic the sims 2 sport, hobby czy cos takiego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja znalazłam logo (niestety angielskej wersji):
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O biznesie mało mówią ale coś znalazłam... prawdopodobnie taka bedzie okładka
http://www.simsexpress.com/temp/ls2_o2b_portada.jpg Czyz to nie fascynujące?! ahh biznes... ja to kupuje ![]() berata edit: Moniak, nie hotlinkuj! Ostatnio edytowane przez berata : 24.11.2005 - 16:47 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
na stronie www.simy.pl jest o wiele większy format okładki
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Niestety nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat, można zmienićjego miejsce nie obrazę się
![]() A więc co wiecie o najnowszym dodatku, ja znalazłam 2 zdjecia i na tej stronce http://www.simszone.de/ jest jeden filmik widzę że nieźle się zapowiada ![]() ![]() ![]() berata edit: Łączę tematy, bo temat o następnym dodatku jak widać jest. I to przyklejony... Ostatnio edytowane przez berata : 07.12.2005 - 15:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Na stronie jest informacja o dacie premiery: 2 marzec 2006r. Ostatnio edytowane przez Cannabis : 07.12.2005 - 15:30 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Poraz pierwszy w historii serii The Sims będziemy mogli zobaczyć jak nasi simowie pracują. Będą mogli założyć własną firmę, zostać menadżerem oraz otworzyć własną hurtownię gdzie będą produkować swoje nowe produkty. Nasi simowi biznesmeni będą mogli zatrudnić w swoich firmach pracowników, którzy bedą im pomagać w prowadzeniu biznesu. Będziemy mogli wybrać także strój naszych sprzedawców np. strój Żółwi Ninja, Goryla lub zwykły. Jednak naszymi pomocnikami nie będą tylko inni simowie. Będzie także możliwość zatrudnienia specjalnego robota, który posprząta w sklepie czy złapie złodzieja. Jednak nie jest on bez interesowny, Podobnie jak pracownikom, będzie mu trzeba dać przyzwoite wynagrodzenie za trud włożony w pracę. W dodatku pojawi się także ok. 125 nowych obiektów. Wśród nich znajdzie się m.in.: parasol chroniący od słońca i stół kosmetyczki. Jedną z większych nowości jest to, że nasi podopieczni będą mogli także posługiwać się windami.
![]() Ostatnio edytowane przez alalala15 : 30.12.2005 - 15:49 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm... Coraz bardziej przygladam się nowym przedmiotom i coraz bardziej wydaje mi się, że twórcy tych mebelków i krzesełeczek grzebią w sieci i ztamtąd biorą natchnienie. Znalazłem wiele przedmiotów na skrinach które są bardzo podobne, do tych znalezionych przez nas w sieci i pokazujących się na forum dość często. Mam rację??
UN ps. zab, hibernacja?? Jak znajdziesz kogoś, kto się podejmnie cię zamrozić, poleć mi go PRZED 3.03.06 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|