![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ty nie musisz inni mogą!!!!!!
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
W zupełności zgadzam się dzumą ; powinno ich być więcej.
Ale oto moje ulubione przedmioty : piec-możesz wypiekać w nim ciasteczka placki oraz inne smakołyki. "Worek kości" czyli KOŚCILDA-zapukaj jeśli potrzebna ci pomoc w sprzątaniu domu. "DIAMETRALNA MASZYNA POJEDYNKOWA" czyli SCENA DO POJEEDYNKÓW-Zmierz się z innymi magikami i sprawdź swoje zdolności oraz moc! "STRASZNE LABORATORIUM ELECTRO" czyli PRZERAŻAJĄCA SCENA -Ożywiaj zmarłych aby dotrzymywali Ci towarzystwa a zarazem popsisz się swoimi zdolnościami "JESZCZE WIĘCEJ MAGII NIŻ WCZEŚNIEJ" czyli profesjonalna scena dla iluzjonisty ![]() kilka wspaniałych kolejek -śmieszne a zarazem straszne przejażdżki... "ŻARŁO Z UPIORNEGO CMENTARZA" -wspaniele obrzydliwe jedzonko (wg mnie ![]() "GULASZ PANI MADZIARKI"-zjedz gulasz domowej robótki! "STAROMODNA MASELNICA"-zrób sam masło własnej roboty "POD NACISKIEM"-Masz ochotę na nektar? ![]() "WOSKOMIODORÓB"-te pszczółki pomogą Ci w zdobywaniu umjejętnosci kucharskich a w dodatku dadzą Ci 2 skłądniki! MIÓD I PSZCZELI WOSK "SOFA STAŚKA przeciągnij się"-ładnie wykonana wiklinowa kanapa "ZAKLĘTA ŁADOWARKA RÓŻDŻEK MagiCO"-Z 3 składników magia się stworzy! "WIECZNY CUDOTWÓRCA" czyli maszyna do robienia czarów-Nikt się nie domysli ,ze te ozdóbki to zaklęcia... ![]() "BAREK SMAKOWITEGO SOKU WINNEGO"-tu przechowasz swoje nektary... "PODRĘCZNY GARGULEC"-może wyrzeźbimy kamiennego gargulca? "KOLONIALNY KOMPLET HERBACIANY"-herbatka któa od razu pobudzi Cię do działania. Są jeszcze inne przedmioty takie jak :kszesło wiklinowe Stasia czy stolik również wiklinowy,stół mamusi , krzesło tatusia...ale te są najciekawsz wg mnie. P.S.Są też inne przemioty magiczne.2 księgi Zaklęć, i dziura w ZIEMI... POZDROWIENIA!!! |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię zaklęcie doskonały ogród i ożywienie.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Co do czarów to inna sprawa... :lol:
Moje lubione to Cios Miłości ![]() ![]() a zaklęcia: Doskonały Ogród,Piękna i Bestia,Róg Obfitości i Wyjście ze skóry... ![]() Pozdrówka!!! |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja lubie wyjscie ze skory i hipnoze.................
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
najlepszym czarem jest: Wszystko dla domu; jak rzucimy ten czar pojawia się duch w ubraniu kamerdynera i sprząta
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mnie od razu zaklęcia i abrakadabrowo
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie mam,nie grałam.Ale wiem że niedługo będe mieć.napewno będę jezdzić do abrakadabrowa bo ono jest najfajniejsze!!nie pytajcie się"jak najfajniejsze?Nigdy nie grałaś to nie wiesz!"nie zadawajcie takich pytań ,bo ja sie nasluchałam i kolerzanka ma.I ja juz wiem zawsze co będzie najlepsze wytarczy jedno słowo i wiem!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|