Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.12.2003, 11:32   #11
Nindë
Guest

Domyślnie

Może powinnaś isc do skelu z reklamacja?????

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2003, 14:36   #12
Kamcia
Guest

Domyślnie

Na pewno źle grę zainstalowałaś heh

stare 25.12.2003, 14:47   #13
noira
Guest

Domyślnie

nie zainstalowalam zle gry!!!Podobne rady dostalam przy problemie z gwiazda a okazalo sie,ze to blad gry uznanay przez producenta.W kazdym razie dzieki za odpowiedz i wesloych swiat!

stare 25.12.2003, 15:18   #14
Niespotykany
Guest

Domyślnie

Na wzajem ale mimo to mam pytanie- czy wymagania twój komputer spełnia i czy nie ściagałaś jakiś podejrzanych dodatków z neta.

stare 25.12.2003, 17:04   #15
Edeta Kudou
Guest

Domyślnie

Już mówiła że instalowała od razu po formacie więc żadnych smieci ani dodatków niepowinna mnieć...
Ale skoro już kiedyś miałaś błąd uznawany przez producenta to możliwe że i teraz tak jest

stare 26.12.2003, 19:27   #16
Ersa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by noira@Dec 24 2003, 01:09 AM
Mam the sims abrakadabra,ale niestety nie moge mieć w tym dodatku dzieci.Za kazdym razem,kiedy ma sie pojawic dziecko-czy to adoptowane czy to "poczete w domu" gra sie samoistnie konczy i wracam do systemu.Nie bardzo wiem,co mam z tym zrobic.Jesli ktoś wie,to bede wdzieczna za pomoc
Wiesz uważam, z taki tamat powinien się znajodować w Forum Problemy z grą to po pierwsze a po drugie kto Ci pomoże? Nikt nie wie co zrobić abyś miała dzieci. Takie pytania są głupie! Bez urazy.... <_<

stare 26.12.2003, 19:30   #17
tomek
Guest

Domyślnie

ten temat jest dobrze usytuowany-ts abrakadabra

stare 27.12.2003, 18:49   #18
Niespotykany
Guest

Domyślnie

Nie, nie, nie- to że gra zastała zainstalowana na "świeżym" PC nie oznacza że nie ściągała dodatków z neta.

stare 27.12.2003, 22:52   #19
noira
Guest

Domyślnie

nie ściągnęłam dodatków z netu.Jeden kolega ma racje w jednym niestety,mimo dobrych chcei,nikt mi nie pomoze,ale nie dlatego,ze pytanie jest glupie.To jest gra komputerowa i wszytsko mozna w niej naprawic jak i zepsuc.Jakos na wczesniejszy moj problem Niemcy znalezli odpowiedz,a skoro tak,to pytanie nie jest glupieGlupia byla odpowiedz-oczywiscie bez urazyA wszytskim innym dziekuje za zainteresowanie i proby pomocy.Milej gry w simki a w nowym roku przygody z the sims2!

stare 27.12.2003, 23:19   #20
catia
Guest

Domyślnie

Noira ja bym Ci radziła po prostu się udać do miejsca w którym kupiłaś grę. Niech oni się tym zajmą A ja wyjdzie na to, że płyta jest ok, zawsze można wymysleć troszkę ubarwione wyjaśnienie :lol: Temat uważam za zamknięty, bo my raczej tutaj nic nie zdziałamy pozdr.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania