![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Na pewno źle grę zainstalowałaś heh
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
nie zainstalowalam zle gry!!!Podobne rady dostalam przy problemie z gwiazda a okazalo sie,ze to blad gry uznanay przez producenta.W kazdym razie dzieki za odpowiedz i wesloych swiat!
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Na wzajem ale mimo to mam pytanie- czy wymagania twój komputer spełnia i czy nie ściagałaś jakiś podejrzanych dodatków z neta.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Już mówiła że instalowała od razu po formacie więc żadnych smieci ani dodatków niepowinna mnieć...
Ale skoro już kiedyś miałaś błąd uznawany przez producenta to możliwe że i teraz tak jest ![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
ten temat jest dobrze usytuowany-ts abrakadabra
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nie, nie, nie- to że gra zastała zainstalowana na "świeżym" PC nie oznacza że nie ściągała dodatków z neta.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
nie ściągnęłam dodatków z netu.Jeden kolega ma racje w jednym niestety,mimo dobrych chcei,nikt mi nie pomoze,ale nie dlatego,ze pytanie jest glupie.To jest gra komputerowa i wszytsko mozna w niej naprawic jak i zepsuc.Jakos na wczesniejszy moj problem Niemcy znalezli odpowiedz,a skoro tak,to pytanie nie jest glupie
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Noira ja bym Ci radziła po prostu się udać do miejsca w którym kupiłaś grę. Niech oni się tym zajmą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|