|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
WWW.THESIMS.PL · NOWY REGULAMIN FORUM - CZYTAJ!!!! Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz
Zalogowany jako bartek ( Wyloguj ) Mój profil · 0 nowych wiadomości · Pokaż nowe posty · Mój Asystent FORUM.THESIMS.PL -> The Sims -> The Sims: Abrakadabra -> Problem z KLONEM (gupie one są) ![]() odpowiadasz na temat Problem z KLONEM (gupie one są) przyciski tagów Tryb wspomagany Tryb normalny CZCIONKA Arial Times Courier Impact Geneva Optima ROZMIAR Mały Duży Większy KOLOR Niebieski Czerwony Folietowy Pomarańczowy Żółty Szary Zielony Zamknij wszystkie tagi Otwarte tagi: wpisz treść posta uśmieszki Pokaż wszystkie sprawdź długość posta · BB Code Pomoc Opcje wysyłania pokaż uśmieszki w tym poście użyj podpisu w tym poście powiadamiaj o odpowiedziach poprzez Email Ikona postu |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Thnx mam już czosnek, na szczęście nie jestem sama z problemem KLONÓW- hmmm z jednej strony dziwne a z drugiej gUpie- co nie????
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nie denerwuje was ten bartek??
Najpierw odpala jakąś głupawą ankiete. Potem kopjuje napisany przez kogoś post( naprzykład mój) ![]() No i do tego kopjuje jakieś głupoty z profilu urzytkownika. Mnie to już do szłu doprowadza! PS Z błędy ort. sory ale z polaka mi nie idzie.(poprawcie mnie) |
|
|
#5 |
|
Guest
|
adamiesikowiczu! JA wogóle nie wiem o co temu bartkowi chodzi nawet nie kumam co on tam napisał.
A tak wogóle to kto wie jak wstawić rysunek obok albo pod textem na forum gdy ktoś np. chce pokazać jak odkrył nowy czar i chce pokazać zdjęcie? |
|
|
#6 |
|
Guest
|
U mnie zaczął podlewać podłogę a potem się zapalił.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a jaki jest przepis na zrobienie tego klona
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Poszukaj to będziesz miał większą satysfakcję :lol:
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Receptura: wosk, piasek czasu i pióro (o ile dobrza pamiętam <_< ).
Co do klona to moje klony cały czas podlewają śmietnik
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Co do tematu: mi tez się klon spalił i dałam se z nim spokój
|
|