![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A czy to dziala na windowsie XP :con: ?Bo wczesniej mialam 2000 i bylo wszystko OK ale teraz jak zainstalowalam XP to podczas instalacji gry wyskakuje mi blad
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
działa. nie wiem czemu przy instalacji masz błąd, ale w kazdym razie do 24 na uruchomienie gry nie licz - serwery sa off od praiwe 2 tygodni -.-'
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Acham, wielkie dzieki za informacje :con: (ja to mam zawsze pecha xP)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
hmm sorry ze sie wtracam ale chcialam tylko powiedziec ze moja ulubiona najprawdziwsza przygodowka jest phantasmagoria jest to stara gierka bardzo horrorowata jak chodzilam do podstawowki i w nia gralam to robilam w majty ale klimacik ma
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ehh, ja tez od dluzszego czasu sie nie moge polaczyc do sro. To przez to ze tyle ludzi gra i server jest zbyt zapchany.
edit - nie zachodzilam tez do tego tematu, wiec teraz umieszcze screeny (screeny robione dosc dawno): ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez кама : 04.02.2006 - 20:33 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
кама, grasz może na Troyu?
![]() Ble, ja teraz nie gram, bo się przerzucialm na Lineage 2, zresztą, na sserwery Silka nie chce mi się probować dostać. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Tak, wlasnie teraz gram na Troyu
![]() Jestem Thiefem i mam lvl 22 jak narazie, jak by co to nosze Garment i Spear/Glavie. Moj nick to CamillaPL |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
OMG...i dupa xD...klikam na conflim(czy jakoś tak) to siem pyta czy chce stworzyć postać to klikam że chce i coś na dole po lewej stronie wyskakuje...i to na tyle xD.Siem nagrałam niesłychjanie _-_.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Heh, ja miałam sporoą przerwę wgraniu w silka, teraz wziełam się za robienie nowego chara, jaknarazie 13 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|