|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Kurdę a myslalam ze basen sprawe załatwi. Kliknij Tu i moze wykorzystaj jakis sposob z tych co przeczytasz?? albo wiem! zrob tak : zrob osobny pokoj,niepokolorowany,bez mebli.. z dzwami tylko... i niech tam ta baba wejdie i ty wejdz do trybu budowania i sprzedaj dzwi... gdy je sprzedasz czekaj az umrze z głodu, moze to pomoze... ??
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Mój pomysł!! Ale Wyprubuj!!!! |
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nodesha nie wiem jak tej babie nie można się dać, skoro ona sama decyduje kiedy ma kogoś zbesztać
. Przypełza w pewnym momencie i daje torbą w papę. No, a potem, jak powiedziałaś, simowie ryczą przez nią.Pumcia już nie pamiętam, ale skądś z modthesims2.com... |
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Przepraszam za dubla :shy: |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A najgorsze jest to , że jak chcesz nawet z nią porozmawiac to ona leje cie torebką po łbie
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
. Emmmm, pomyłka, nie można było nawiązać z nią interakcji... Bo teraz jest już po tamtej stronie ;]
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Nie należy jej się spoczywanie w pokoju... :laugh: A, co do wspomnień to nie mam pojecie, co może być nie tak. Może dodatki...
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
No, parę ciuszków, fryzów mam i 2 hacki... A tak to nic więcej. Poza tym zauważyłam dzisiaj kolejny błąd w grze:/. Gdy sim przyjeżdża z pracy, a mam włączony boolProp... pojawia się tabelka Error, gdzie dostępne są trzy opcje: Cancel, Reset i Delete. Wtedy zawsze biorę Cancel i szybko wyłączam kodzik. A powtarza się ten błąd regularnie w jednej rodzinie. Muszę sprawdzić, czy w innej też. I dziwne by było, gdyby te błędy były spowodowane hackami, ponieważ mam je już od dawna i dopiero teraz wystąpiły niepożądane skutki
.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|